Scandal în Partidul lui Băsescu. Ştefan Florescu, acuzat că a distrus filiala PMP Sector 6 DOCUMENTEPreşedintele filialei Sector 6 a PMP (Partidul Mişcarea populară), Ştefan Florescu, este acuzat de mai mulţi membri că a distrus o parte din partidul condus onorific de Traian Băsescu, întrucât, la nivel local, "a început sistematic eliminarea şi revocarea din funcţii a membrilor", acesta înconjurându-se de oameni pe care îi controlează şi care îi asigură majoritate în alegeri. În plus, Ştefan Florescu este acuzat că a folosit infrastructura de partid şi resursa umană a filialei pentru acţiuni umanitare derulate în nume personal, prin fundaţia pe care o deţine, "Din Suflet pentru Suflet". 

Într-o moţiune adresată preşedintelui PMP, Eugen Tomac, precum şi preşedintelui onorific Traian Băsescu, mai mulţi membri ai partidului se plâng că filiala Sector 6 a PMP a fost distrusă constant, în ultimele luni, după ce conducerea a fost preluată de Ştefan Florescu, cel care deţine printre altele şi Fundaţia "Din Suflet pentru Suflet". 

Practic, cei patru iniţiatori ai moţiunii (Ion Brebenel, Călin Tudose, Răzvan Pisoschi şi Luminiţa Grigorescu) spun că mai mulţi mebri ai partidului au fost revocaţi din funcţii, la fel cum organizaţiile de tineret şi de femei ale PMP Sector 6 au fost dizolvate una după alta, "după bunul plac" al lui Ştefan Florescu. 

În plus, iniţiatorii moţiunii susţin că Ştefan Florescu ar fi utilizat resursele umane ale partidului precum şi infrastructura PMP Sector 6 pentru acţiuni umanitare derulate însă în nume personal, prin fundaţia pe care o deţine, "Din Suflet pentru Suflet". 

În condiţiile date, semnatarii moţiunii spun că în prezent se constată "ilegalitatea şi funcţionarea nestatutară" a fililalei PMP Sector 6 şi cer dizolvarea filialei şi numirea unui nou preşedinte, în locul lui Ştefan Florescu. 

Contactat telefonic pentru un punct de vedere, Ştefan Florescu nu a răspuns apelurilor jurnaliştilor. 

Etichete: Eugen Tomac, partid basescu, PMP, revocare membri PMP, scandal PMP, Ștefan Florescu

0/1 COMENTARII
MARINELU
07 dec 08:46
+0
VOTURI
-0
Politica nu este pentru oameni cinstiti.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE