SCANDAL în PMP: Fost candidat la Primăria sector 6, denunţ la DNA după ce i s-ar fi cerut baniCarmen Dincă, cea care fusese anunțată drept candidat PMP la Primăria sectorului 6, a depus, vineri, un denunț la DNA, împotriva șefului organizației locale a partidului. Dincă susține ca i-au fost ceruţi 15.000 de euro pentru ''demararea campaniei electorale''.

''Mi s-au cerut bani. (...) Pentru că sunt o persoană imorală și incompetentă în domeniul administrativ, astea sunt motivele pe care le-am citit în comunicatul de presă al lui Ștefan Enache, mi-a fost retras sprijinul politic. Am fost informată că mi se retrage sprijinul politic pentru că i-am scris lui Traian Băsescu că în organizația sectorului 6 sunt probleme'', a afirmat fosta jurnalistă Carmen Dincă, la intrarea în sediul DNA, citată de Agerpres.ro.

Ea a precizat că banii ceruți ar fi fost pentru ''startul campaniei electorale''.

''Foarte mulți oameni vin și spun că sunt nereguli, că se cer bani și, în momentul în care tu te apuci și vorbești pentru că ai curaj, ești pus la zid și nimeni nu te mai susține. Mi s-au cerut bani pentru startul campaniei (...) în două rânduri. Aceeași sumă, la distanță de câteva săptămâni. (...) Mi se părea normal, dacă era de bună-credință, să-mi spună contul, (să spună — n.r.) 'dna este trezorier, avem nevoie de bani, nu avem la organizație să demarăm campania și vă rog căutați sponsori și virați acești bani în cont'. Dacă mi se spunea acest lucru era în regulă. (...)

Am intrat în PMP cu cele mai bune intenții, am vrut să candidez pentru că am vrut să fac ceva pentru oamenii de rând. Când ți se sugerează că trebuie să aduci niște bani și nu se demarează nimic..., te mai întâlnești o dată cu omul și ți se spune startul campaniei 15.000 de euro... tu ce înțelegi?'', a adăugat Carmen Dincă.

Președintele PMP sector 6, Ștefan Enache, a susținut joi, referitor la declarația făcută de Carmen Dincă potrivit căreia i-ar fi cerut 15.000 de euro, că acuzația este mincinoasă și își rezervă dreptul de a depune o plângere penală pe numele acesteia.

''Țin să precizez că toate discuțiile referitoare la campania pentru alegerile locale au avut loc numai în cadrul Consiliului Executiv al PMP Sector 6 la care au participat majoritatea membrilor din conducere. Retragerea sprijinului politic este una firească, fiecare organizație încercând să arunce în competiție candidatul care să întrunească atât criterii de moralitate, cât și criterii de competență administrativă. În toată această perioadă, Carmen Dincă nu a demonstrat aceste lucruri, fapt pentru care organizația continuă să evalueze alți candidați'', a precizat Enache, în comunicatul citat.

Etichete: carmen dinca, DNA, PMP, Primărie Sector 6, Sectorul 6, Traian Băsescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h