Scandal în RATB cu înjurături, bătaie şi urlete. Controlorii, scuipaţi de călători VIDEOImagini uimitoare au fost surprinse într-un tramvai RATB din Bucureşti. Un scandal monstru s-a iscat după ce o tânără a fost prinsă fără bilet. În apărarea ei au sărit ceilalţi călători.

Scandal in RATB
Scandal în RATB

Un nou clip care redă un scandal din mijloacele de transport din Bucureşti a devint viral pe Facebook. O femeie controlor a fost scuipată într-un autobuz din Bucuresti, dupa ce a încercat să legitimeze o călătoare care nu îşi validase cardul. Tânăra, care spune că a absolvit o facultate de Medicină, o acuză pe controloare că a bruscat-o şi o ameninţă că-i face plângere.

 

Mai mulţi călători au sarit de partea femeii care nu îşi validase cardul. Totul s-a tranformat într-un adevărat circ. La un moment dat, controloarea a început să-i ia la şuturi pe călătorii scandalagii. A fost puţin până la o bătaie în toată regula.

Etichete: Controlori RATB, RATB, scandal RATB

0/8 COMENTARII
PREZIOSO
27 Sep 12:14
+0
VOTURI
-0
Un jeg RATB - au dreptate cei care au facut scandal. nu toti sunt verificati
Vlad
27 Sep 11:41
+0
VOTURI
-0
Nene, mi-e scarba totala de controlori, m-au abuzat si pe mine o data.... DAR PLATITI-VA CALATORIILE!!
Supercontrolorul
27 Sep 10:52
+0
VOTURI
-0
Vai de capul vostru de controlori, pai daca nu va trimiteam pe toti la spital...RATB ii racoleaza pe astia de la Rahova, Jilava sau de unde? Vorbiti dracului frumos, chemati politia sau jandarmeria sa mearga cu voi si nu mai sariti la bataie ca se gaseste vre-unul sa se pise pe voi. La tigani nu aveti tupeu sa sariti.
Gluma RATB
27 Sep 08:32
+0
VOTURI
-0
RATB-ul are o problema sistemica. Deunazi directorii si-au dat prime de 6000 lei pentru performante. Prin urmare platim calatoriile in avans
@ Bucalistul rromalez
27 Sep 08:12
+0
VOTURI
-0
Hai sa spunem ca "femeia controlor" a fost scuipata dupa ce a incercat sa dea cu sutul intr-un calator care cobora din tramvai, bine?

Cat despre "gioarsele nespalate venite de la tara", numai aia vorbesc cu "Bucale". N-ai decat sa stai tu 40 de minute in statie in Bucalele tau din Rromanica.
Solutia este sa impui urcarea doar pe la sofer. O sa fie mai greu, dar daca altfel nu se poate...
controlorul
26 Sep 22:33
+0
VOTURI
-0
Toate gioarsele nespalate venite de la tara au pretentii de transport gratis la Bucale iar cand sunt prinsi in ofsaid incep circul cu controlorii. Mai nou si cu politistii atunci cand sunt prinsi traversand aiurea. Pentru RATB solutia e simpla: Dimensionarea transportului in functie de numarul de calatorii platite. 1 autobuz la 40 de minute e suficient pentru cat se plateste. Aveti supertelefoane cu filmare HD da' nu vreti sa platiti 1 leu la RATB? Zaceti in statie o ora si mergeti cu falca-n geam ca boschetarii!
Cris
26 Sep 19:36
+0
VOTURI
-0
Aparatele de validare ale RATB sunt de tot rahatul. Stiati, de pilda ca, daca incarci cardul Activ pe net, la prima validare nu iti scade calatoria desi bipaie ??? Daca nu esti atent sa validezi din nou, te prinde controlul si zice ca n-ai validat. Daca asa avea o putere as concedia toata conducerea RATB si i-as trimite la sapa.
Control
26 Sep 16:32
+0
VOTURI
-0
Iar basmul cu controlorul care trebuie sa arate ordine de serviciu, delegatii, poze cu copiii, semnatura sefului direct si mai stiu eu ce alte prostii. E in uniforma, respectiv vesta albastra, si ti-a aratat legitimatia, nu mai comentezi.
Cat despre comportamentul controlorilor, astia tot n-au inteles ca ei n-au drept de perchezitii, controale corporale sau ce-au mai vazut ei prin filme. Gasesc pe cineva fara bilet, cheama politistii sau jandarmii. In niciun caz nu au voie sa retina pe cineva sau sa-l perchezitioneze. Punct!

Iar pentru scandalul iscat in tramvai, femeia respectiva se apropie destul de mult de o concediere.

RATB, dresati-va gorilele sa se comporte civilizat indiferent de atitudinea caltorilor! Au probleme, cheama Politia! Ei nu au niciun drept in afara de a constata prezenta sau lipsa legitimatiei de calatorie!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE