Scandal în tenis, după ce directorul Indian Wells a făcut declaraţii misogineRaymond Moore, directorul Indian Wells a criticat circuitul WTA şi a declarat că tenisul feminin profită de pe urma tenisului masculin. În opinia acestuia, "femeile ar trebui să cadă in genunchi şi să mulţumească că Federer şi Nadal duc în spate acest sport".

Scandal in tenis, dupa ce directorul Indian Wells a lansat declaratii misogine
Scandal în tenis, după ce directorul Indian Wells a lansat declaraţii misogine
Foto: indianexpress.com

"Tenisul feminin profita de pe urma tenisului masculin, nu ia nicio decizie, este doar norocos. Femeile ar trebui sa cada in genunchi si sa multumeasca cerului ca Federer si Nadal exista, pentru ca ei duc in spate acest sport" - Raymond Moore, directorul turneului de la Indian Wells, citat de Treizecizero.ro.

"Cred ca nicio femeie n-ar trebui sa cada in genunchi ca sa multumeasca cuiva. Aceste afirmatii sunt jignitoare si foarte, foarte, foarte neadevarate. Inainte sa faci afirmatii, ar trebui sa stii cum stau lucrurile", a reacţionat Serena Wiliams.

"De ce ai spune ceva atat e misogin? Ca sa faci o gluma? Sa fii amuzant? Este trist. Toti barbatii ar trebui sa realizeze ca sunt pe lume datorita unei femei. Aceste atitudini exista inca si sunt o problema. Tot ce putem face, ca femei, e sa ne ridicam deasupra lor. Suntem mai bune cand profitam de oportunitati cu eleganta", a completat şi Victoria Azarenka.

Etichete: indian wells, Raymond Moore

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE