Scandal în tramvai, în Bucureşti: Călătorii s-au răzbunat pe controlori pentru dezmăţul şefilor RATBCălătorii dintr-un tramvai s-au revoltat împotriva a trei angajaţi de la Regia de Transport Bucureşti care au vrut să amendeze două tinere care nu îşi validaseră cardurile de călătorie pentru că aparatul de taxat nu funcţiona. În timpul călătoriei, bucureştenii care se aflau în tramvaiul respectiv au început să le reproşeze angajaţilor RATB că aleargă după bani, în timp ce şefii lor îşi cumpără stilouri Montblanc cu peniţă de aur şi platină.

Scandal in tramvai
Scandal în tramvai

Marţi, călătorii de pe linia de tramvai 32 din Capitală s-au revoltat împotriva unor controlori care au vrut să amendeze două tinere. Fetele nu au putut să-şi valideze cardurile, deoarece aparatul de taxat nu funcţiona corect. Călătorii le-au reproşat controlorilor că şefii RATB şi-au luat stilouri Montblanc pe bani publici, scrie rtv.net.

"Domne, de la momentul ăla în care fetele au vrut să tasteze...Am văzut cum aţi chemat imediat colegele, hai pe ele! Pe ele, grămadă. Dar ce, eu sunt prost? Am trăit degeaba pe pământul ăsta şi îmi creşte părul aşa, aiurea? Îşi iau salarii pe banii mei. Şi ăia şi-au luat numai Montblanc-uri de 500 de euro pe banii mei! Directorii voştri", a reproşat un călător controlorilor.

Călătorii s-au enervat pe cele trei angajate ale RATB pentru că nu au vrut să înţeleagă că aparatul de taxat nu mergea. Mai mult, acestea au refuzat să se legitimeze.

"Numele, doamnă, cum vă cheamă? Doamnă, nu aşa, cum vă cheamă? Popescu, cum...trebuia să se vadă numărul de legitimaţie. Vă este jenă să vă daţi numele? Să spuneţi că mă numesc Popescu, Băsescu. Pe banii mei ai salariu. Vreau numărul de legitimaţie, vă rog, e dreptul meu. Eu v-am dat biletul", a mai pus bărbatul.

Conflictul a luat sfârşit abia când tramvaiul a ajuns la capăt de linie.

 

Citeşte şi: Ce salarii au, de fapt, directorii RATB. Directorul general explică cheltuielile dubioase din Regie

                 Șefii RATB acuzați de deturnare de fonduri: Salarii și cheltuieli uriașe

Etichete: amendă RATB, Controlori RATB

0/3 COMENTARII
andrei
17 apr 17:15
+0
VOTURI
-0
In elvetia controlorii vin cate 10 la numar, opresc masina intre statii , si echipati in SALOPETE ROSII , se apuca sa dea amenzi. Amenda pt farabilet e 100 franci (cam 100 dolari) . Singura diferenta e ca la ei exista transport in comun civilizat!
vlad
17 apr 09:01
+0
VOTURI
-0
Nu cred ca exista oameni de care sa-mi fie mai scarba decat controlorii!!! O repulsie incontrolabila. Toti sunt niste hoti, se vede pe fata lor treaba asta. Bine, am vazut de curand si cativa tinerei de 20 de ani, pareau mai onesti... dar lasa ca ii strica mediul in curand
magiun
16 apr 21:17
+0
VOTURI
-0
niste imputite cu 4 clase care se duc doar la oamenii cinstiti iar pe cei care nu au bilet intentionat ii ocolesc de frica

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE