Scandal într-un hipermarket din Ferentari. Bărbat încătușat după ce a refuzat să i se ia temperaturaUn bărbat a fost încătușat de polițiști, pe motiv că ar fi refuzat să i se ia temperatura la intrarea într-un Kaufland din cartierul Ferentari, se arată într-un clip video de pe Youtube.

Scandal hipermarket Ferentari
Scandal hipermarket Ferentari

În imagini se observă cum bărbatul e pus pe capota mașinii de trei polițiști, în timp ce oamenii din jur strigă la ei să îl lase în pace.

„Un cetățean român a fost încătușat pentru că a refuzat să fie termoscanat la intrarea în magazin", se arată în descrierea clipului postat pe YouTube.

Reacția autorităților:

Oamenii legii au explicat că au fost solicitați să intervină la fața locului fiindcă trei persoane, doi bărbați și o femeie, erau violenți fiindcă nu li s-a permis să intre în magazin după ce au refuzat termoscanarea.

"La data de 19 mai a.c., prin apel 112 a fost sesizat un scandal în derulare, într-un centru comercial din sectorul 5. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 24 Poliție, care au identificat trei persoane, doi bărbați și o femeie, care se manifestau violent, pe motiv că nu li s-ar fi permis accesul în magazin, deoarece au refuzat termoscanarea.

La momentul în care polițiștii le-au solicitat să se legitimeze, persoanele au refuzat, au devenit recalcitrante și au manifestat un comportament agresiv, fapt pentru care au fost imobilizate și conduse la sediul subunității de poliție.

Persoanele au fost sancționate contravențional, conform prevederilor Legii nr. 61/1991, pentru refuz de legitimare, provocare de scandal și împiedicarea intervenției polițiștilor în îndeplinirea obligațiilor de serviciu", se arată într-un comunicat al autorităților.

Etichete: Ferentari, hipermarket, scandal

0/2 COMENTARII
geox
29 mai 08:07
+0
VOTURI
-0
Regie” pt PROSTI (abcdf) ...........
abcdef
22 mai 00:35
+0
VOTURI
-0
Carmen Dan, demisia. A, acum e lepra galbenă la putere, deci e democrație în stil peneleprist. Vela nu ne trebuie demisia. Carmen Dan, demisia.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h