Scandal la o grădiniţă din Bucureşti. Copiii sunt blestemaţi şi înjuraţi de educatoare VIDEOScene greu de vizionat la o grădiniţă din Capitală, unde o educatoarele ţipă la copii, îi blesteamă şi îi înjură. Totul a ieşit la iveală după ce un părinte a pus în bagajul copilului un reportofon care a înregistrat ţipetele. Părinţii vor depune plângere în instanţă în acest caz, potrivit România TV.

Scandal la o gradinita din Bucuresti
Scandal la o grădiniţă din Bucureşti

"Mă, şi animalu', dacă îi spui, uite-l, măi, cum stă acolo. Dă jos pantalonii mai repede că mi-ai distrus sănătatea! Dă pantalonii jos că vine doamna directoare acum şi nu te mai primeşte. Dă jos chiloţii mai repede! Pune mâna! Dă-i jos! Chiloţii, dă-i jos de pe tine!", aşa a fost terorizat de educatoare David, un băieţel de doar 3 ani. În situaţia lui au fost şi alţi 10 copii care erau îngrijiţi la Grădiniţa 41 din Capitală. În înregistrări se poate auzi şi cum educatoarea îi înjură pe cei mici.

 

Părinţii sunt revoltaţi şi susţin că au decis să o înregistreze pe educatoare atunci când şi-au dat seama că cei mici se comportă diferit. "Se trezea noaptea, plangea, era speriat. Dimineata cand trebuia sa mearga la gradinita ma ruga si ma implora sa nu-l duc acolo", a spus mama unui copil.

Părinţii vor depune plângere împotriva educatoarei. Educatoarea şi directoarea grădiniţei au refuzat să dea explicaţii pentru aceste înregistrări.

Etichete: Bucureşti, grădiniţă, grădiniţă Bucureşti, scandal gradinita

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE