Scandal la Primăria Capitalei: Altercaţii cu forţele de ordine la şedinţa săptămânală VIDEOHaos la Primăria Capitalei, în timpul ședinței de Consiliu General. Mai multe persoane au fost nemulțumite că nu pot participa la ședință şi au forţat intrarea în sală. Gabriela Firea a suspendat şedinţa. Primarul general a afirmat că, în urma scandalului de joi, trei poliţişti locali au fost răniţi, drept pentru care vor fi făcute plângeri penale.

Sedinta CGMB
Şedinţă CGMB

Şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti a fost întreruptă, joi, în urma unui scandal izbucnit după ce poliţiştii locali au împiedicat accesul mai multor cetăţeni, inclusiv reprezentanţi ai societăţii civile, care au vrut să intre la şedinţă. În urma scandalului, primarul general, Gabriela Firea, a părăsit şedinţa.

"Avem dreptul de a intra în sala de şedinţe. Dumneavoastră încălcaţi legea, au strigat o parte din oamenii ţinuţi în faţa uşii închise", a strigat o femeie din grupul celor care au venit să participe la şedinţa CGMB.

"Dacă mai sunt cetăţeni pe stradă care vor să participe la sedinţa noastră, îi poftim în sală", a comentat un consilier PSD, spunând că "deja i s-a făcut greaţă".

Gabriela Firea a suspendat şedinţa. ”Am început ședința de Consiliu General, am discutat despre câteva proiecte de pe ordinea de zi. Totul părea normal, consilierii generali votau, când s-a auzit foarte mult zgomot. Am fost informați că au pătruns în instituție mai multe persoane, aduse de către consilierii USR. Aceștia au lovit un polițist și am fost nevoiți să sunăm la ambulanță. Este incredibil ca într-o instituție publică să se pătrundă cu forța. De la începutul mandatului și până acum consilierii USR au făcut doar scandal în ședințele de consiliu general, iar acum au adus 20 de cetățeni independenți, care au forțat intrarea instituției publice. Vom face plângere. ”, a declarat Primarul General al Capitalei. 

 

Pimarul Aurelian Bădulescu a spus că oamenii care au reuşit în cele din urmă să intre la şedinţă vor fi legitimate la ieşire.

"Persoanele neautorizate care au pătruns în primărie vor fi legitimate la ieşire, pentru ca mai multi poliţişti locali au fost răniţi", a spus Bădulescu.

Etichete: CGMB, scandal, scandal cgmb, şedinţa CGMB

0/7 COMENTARII
FA SI TU BANI DIN INTERNET
13 iun 00:49
+0
VOTURI
-0
SALUT ! , VREI SA FACI BANI DIN INTERNET ?

Nici eu nu am crezut ca este real , dar am ajuns sa fac 50 de euro pe zi !
Intamplator am gasit un joc browser pe net, destul de diversificat, ce iti poate aduce numeroase beneficii financiare, surprinzator totul este cu bani reali. Totusi i-am dat o sansa si am observat, ca este destul de jucat si lumea chiar scoate bani. Oamenii fac retrageri de 50-100 de euro pe zi, au dezvoltat afaceri cu capital de peste 4000 mii de euro. INITIAL VA TREBUI SA CUMPERI ZIARE APOI SA LUPTI DE 10 ORI SI SA MUNCESTI, dupa aceste activitati vei primi sume de bani ,iar tu le vei investii in propriile afaceri. Evident acesta necesita timp, la inceput bugetul tau va fi in jur de 3-4 lei pe zi. Totusi investind banii progresiv, dupa 2-3 saptamani poti ajunge la sume de 100-200 lei pe zi si tot asa. Tu decizi cand sa iti retragi banii pe card sau prin alte operatiuni bancare. Te astept , click : bit.ly/2gZQiP0
( daca nu merge sa dai click copiaza link-ul si pune-l in casuta de url sus si dai enter )
....fgsad34
andrei
09 iun 13:20
+0
VOTURI
-0
PENTRU DOAMNA PRIMAR :Habar n aveti de nimic dar vreti sa ne prostiti pe toti. Nu tine. Auzi la ea""fascisti si ONG-uri ale lui SOROS. Faci orice sa nu iti faci de fapt tREABA. Vrei matroul ,vrei soseaua de centura ,mai nou vrei o noua pol;iclinica , vrei orice doar sa abati atentia de la ce ce trebuie sa faci dar nu faci.
zzz
09 iun 12:29
+0
VOTURI
-0
am fost si eu la o sedinta "publica" - unde mare parte din sala era ocupata de "cunoscuti" care socializau din greu ... oricum ii doare la basca de contribuabili si de corectitudine. Considera ca este mosia lor si au tot dreptul sa se poarte asa.
vlad
09 iun 11:14
+0
VOTURI
-0
Din fericire exista filmari si am vazut toti ce s-a intamplat de fapt... INCREDIBIL in ce situatie am ajuns in capitala. Jumatate de sala goala, oamenii inregistrati si nu sunt lasati sa intre. De ce??? Nici macar nu au dreptul sa participe la dezbateri, doar sa urmareasca si nici asta nu vor sa-i lase.

Deci aici nu vorbim de vreo amenintare de imagine la adresa primariei, oricum USR filmeaza sedintele... totul se vede, e pur si simplu rautate si infumurare!!!
Spitalul 9
09 iun 08:03
+0
VOTURI
-0
Femeia asta a luat-o razna. O sa ne sufocam de gropi, caini, trafic, gunoaie
Cristian
08 iun 22:30
+0
VOTURI
-0
Oferim lucru la domiciliu: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com
Tiguan
08 iun 17:43
+0
VOTURI
-0
„Domnii și doamnele care au vrut să intre în Primărie i-au lovit pe polițiștii locali, trei dintre ei sunt acum la spital. I-au lovit cu un corp contondent, i-au dat cu capul de pereți și de uși, au făcut un scandal monstru și au intrat cu forța în primărie și cu forța în sala de consiliu general. Vom face plângere penală”, a spus Gabriela Firea.

„20 de așa-ziși cetățeni” au bătut niște polițiști? I-au lovit cu „un corp contondent”? I-au „dat cu capul de pereți și de uși”?

Din cuvântările prea-luminatei.
Păi, femeie. Din două, una.
Ori polițiștii ăia locali nu sunt buni de nimic, dacă au fost bătuți „dați cu capul de pereți” de câțiva oameni, și în cazul ăsta toată forța asta paramilitară a ta de păzit panseluțele prin parcuri trebuie desființată...
Ori dumneata minți de îngheață apele.

Ce să fie?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE