SCANDAL la Şcoala 175 din Capitală. Fosta soţie a lui Dan Condrea a vrut să îşi ia copilul UPDATEUn echipaj de poliţie şi angajaţi ai Direcţiei pentru Protecţia Copilului au ajuns, miercuri, la şcoala 175 din Capitală, după ce au fost chemaţi în legătură cu solicitarea fostei soţii a lui Dan Condrea de a îşi lua copilul acasă deşi nu are custodia minorului.

Dan Condrea
Dan Condrea
Foto: tolo.ro

UPDATE Fosta soţie a lui Dan Condrea, Laura Georgescu, a precizat, după ce a dat declaraţii poliţiştilor timp de câteva ore la şcoala la care învaţă fiica ei, că nu a fost lăsate de angajaţii instituţiei să participe la serbarea de sfârşit de an, solicitând astfel ajutorul autorităţilor.

"Doamna judecător a declarat : "Întrucât sunteţi părinte unic, duceţi-vă să vă luaţi copilul!". Am venit să îmi iau copilul. Am venit mai devreme că era serbare. Toţi copii erau cu părinţii, eu am fost bruscată şi fetiţa mea a fost reţinută singură, cu toate că toţi copiii erau cu părinţii. A fost împiedicată să fie cu mama la serbare. Eu i-am chemat pe domnii poliţişti să constate faptele. Fetiţa a spus că nu vrea să discute cu nimeni decât în prezenţa lui mami. Cu doamna inspector şi cu doamna psiholog a discutat stând la mine în braţe", a declarat Laura Georgescu.

Un echipaj de poliţie şi un psiholog au mers, miercuri, la şcoala 175 din Capitală, după ce au fost chemaţi de Laura Georgescu, acesta susţinând că este împiedicată să îşi ia copilul de la unitatea de învăţământ.

După câteva ore de discuţii cu poliţiştii şi conducerea şcolii, fosta soţie a lui Dan Condrea a plecat împreuna cu minorul. Patronul Hexi Pharma avea custodia copilului pe care îl are cu Laura Georgescu.

 

Fosta soţie a patronului Hexi Pharma, Laura Georgescu, a mers miercuri la Şcoala nr. 175 din Capitală, pentru a participa la serbarea de sfârşit de an a copilului pe care femeia îl are cu Dan Condrea.

La finalul festivităţii, aceasta a vrut să plece împreună cu minorul însă conducerea şcolii s-a opus întrucât reprezentanţii unităţii de învăţământ ştiau că Dan Condrea este cel care avea custodia copilului.

Pentru aplanarea conflictului, la faţa locului au ajuns un echipaj de poliţie de la Secţia 4 şi, ulterior, reprezentanţi ai Direcţiei pentru Protecţia Copilului, aceştia analizând dacă femeia poate lua copilul de la şcoală.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit în urma unui accident rutier, la puţin timp după ce au fost făcute publice date referitoare la dezinfectaţii diluaţi puşi la vânzare de societatea sa.

Accidentul a avut loc la data de 22 mai, în Corbeanca, judeţul Ilfov.

Sursa: Mediafax

Etichete: copil Dan Condrea, dan condrea, incident scoala 175 capitala, sotie Dan Condrea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE