Scandal la Sectorul 5: Ovidiu Raeţchi (PNL), huiduit de oamenii PSD-istului Cristian RizeaDeputatul PNL Ovidiu Raeţchi, înscris în cursa PNL pentru candidatura la Primăria Sectorului 5, susţine că a fost huiduit în Ferentari la comanda preşedintelui PSD Sector 5, deputatul Cristian Rizea.

Scandal la Sectorul 5: Ovidiu Raetchi (PNL), huiduit de oamenii PSD-istului Cristian Rizea (Foto evz.ro)
Scandal la Sectorul 5: Ovidiu Raeţchi (PNL), huiduit de oamenii PSD-istului Cristian Rizea (Foto evz.ro)

''A apărut şi filmul manifestaţiei spontane de protest din Ferentari împotriva <> şi a grupului de arhitecţi şi fotografi de la Asociaţia Bucureştiul meu drag care m-au invitat la o plimbare la pas prin Capitală. Bieţii oameni care răcneau la indicaţiile presedintelui executiv PSD Sector 5 n-au nicio vină - sunt doar victimele unui sistem politic care speră să-i ţină captivi încă 25 de ani, în sărăcie lucie şi dispreţ administrativ. I-am lăsat să-şi facă treaba şi sper să fie ajutaţi pentru asta'', a scris deputatul PNL Ovidiu Raeţchi, înscris în cursa internă a liberalilor pentru Primăria Sectorului 5, pe pagina sa de Facebook.

Ovidiu Raeţchi a postat şi întregistrarea manifestaţiei de protest, arătând că la minutul 04:15 protestatarii cereau confirmarea: "A ieşit bine, mă?''.

''Nu e bine, domnule Dragnea. Nu e bine'', a mai scris Raeţchi pe Facebook, duminică, la scurt timp după ce incidentul a ajuns în atenţia presei, informează Mediafax. 

Etichete: huiduieli, PNL, psd, raetchi, rizea, Sectorul 5

0/1 COMENTARII
primarele
29 Feb 07:42
+0
VOTURI
-0
Nu dragilor. A fost huiduit de oameni. Punct. Nu ai lu' ala, nu ai lu' alalalt. Nici unul nu a facut nimic in orasul asta in 25 de ani, cu atat mai putin in Ferentari, care e din alta epoca.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE