Scandal la şedinţa CGMB. O consilieră USR acuză că a fost făcută "prostituată" VIDEOScandal la şedinţa de Consiliu General al Municipiului Bucureşti (CGMB). O consilieră USR s-a ridcat în picioare în timpul unei prezentări şi l-a acuzat pe viceprimar că a jignit-o. În replică, viceprimarul spune că este doar o strategia a USR-iştilor de a atrage atenţia asupra lor. La rândul său, liderul USR, Nicuşor Dan, a anunţat că va face plângeri penale împotriva consilierilor generali ai PSD care le-au agresat fizic şi verbal pe trei colege în şedinţa CGMB, solicitându-i primarului general retragerea sprijinului pentru viceprimarul PSD Aurelian Bădulescu.

Sedinta CGMB
Şedinţă CGMB

UPDATE "Vom face plângeri penale împotriva consilierilor generali ai PSD care le-au agresat fizic şi verbal pe colegele noastre Roxana Wring, Raluca Teodor şi Ana Ciceală în şedinţa de astăzi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti. Îi cer Gabrielei Firea să-i retragă sprijinul viceprimarului PSD Bădulescu care a insultat-o, într-un mod care-l face incompatibil cu poziţia pe care o deţine, pe Raluca Teodor", a anunţat Nicuşor Dan pe pagina sa de Facebook.

 

Consiliera USR, Raluca Teodor, a acuzat, în timpul şedinţei CGMB de miercuri, că a fost făcută "prostituată şi barmaniţă", jignirile fiind adresate de viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, după cum a susţinut aceasta. 

"Nu se poate aşa ceva. E o grosolănie enormă", a susţinut consilierul general. 

În replică, viceprimarul Aurelian Bădulescu spune că a fost doar o strategie pentru a se abate atenţia de la problemele importante dicutate în şedinţa CGMB de miercuri. 

"Colega mea din Consiliul General, pe un ton emoţionat şi o tulburare hormonalăprofundă a înţeles să spună aceste lucruri. Dânşii (n.r. - consilierii USR), în ciuda faptului că din punct de vedere politic nu fac nimic, fac tot felul de afirmaţii ca să atragă atenţia presei. Au făcut o scenetă ca să atragă atenţia", a comentat viceprimarul la RomaniaTV.

Ca să potolească acest conflict, primarul Capitalei a decis să îi mute pe cei doi în bănci diferite.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a aprobat, miercuri, noul Plan de Mobilitate Urbană Durabilă 2016 – 2030 (PMUD), un document strategic care propune o viziune coerentă de dezvoltare în regiunea Bucureşti-Ilfov. 

Etichete: Bucureşti, CGMB, şedinţa CGMB, sedinta pmb

0/1 COMENTARII
Costea
30 mar 23:38
+0
VOTURI
-0
Badulescu era ala care prevedea cutremurele cu 4 ore inainte, iar cand ziaristii i-au cerut mai multe detalii a inceput sa spuna ca respectivii au consumat etnobotanice.
Si vad ca tot Badulescu da iar cu mucii-n fasole, vorbind cu alti oameni ca la el acasa, in satra...
O tulburare hormonala profunda. Ma intreb ce reactie ar fi avut primarita Firea daca i se spuneau ei aceste cuvinte.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE