SCANDAL la Therme București. O familie de romi, dată afară din complexO familie de romi din București a încercat să intre joi după-amiază la centrul de relaxare Therme București, însă a fost refuzată și dată afară. Oamenii susțin că nu au fost primiți pentru că în centru nu se acceptă romi. De cealaltă parte, reprezentanții Therme București au spus că motivul pentru care nu au fost primiți este încălcarea regulamentului e ordine interioară. 

SCANDAL la Therme Bucuresti. Un grup de romi, dati afara din complex
SCANDAL la Therme București. Un grup de romi, dați afară din complex

Doina și soțul ei Nicușor Niţu au fost joi aseară la centrul de relaxare Therme București, pentru a petrecere câteva ore de relaxare. Din spusele celor doi, în mod civilizat au intrat în recepția centrului de relaxare Therme București, iar ulterior au fost dați afară din umiliți. 

“Centrul termal din Balotesti am înțeles că este un loc frumos, de relaxare. Am ajuns acolo cu soțul și cu inca o familie. După ce am parcat am mers la casa sa platim si sa intram. În momentul acela au venit 10 bodyguarzi si ne-au spus sa ne retragem sa stam de vorba. Dânșii ne-au întrebat daca suntem romi. Le-am spus ca traim in Romania si avem trecut in buletin că suntem cetățeni romani. Noi am vazut ca sunteti romi, iar conducerea nu este de acord ca romii sa beneficieze de serviciile centrului SPA. Am cerut sa vorbim cu un manager, iar ei ne-au spus ca nu avem ce vorbi pentru ca suntem romi iar ei au primit directivă să nu ne lase să intrăm. Am fost prin toata lumea, în Dubai, în Mali, peste tot, pe la hoteluri de 4-5 stele, dar am fost tratați bine și respectați peste tot. Aici am jost jigniti și dengrati. Am copii la facultate. Vreau sa îi trimit acolo sa se relaxeze dar imi este teama ca vor fi dati afara. Platim taxe in aceata tara, suntem civilizati. Suntem florari, avem firme de flori, chiar nu suntem ultimii oameni, încât să fim tratați așa”, a declarat pentru showbizreport.ro, Doina Nițu.

De cealaltă parte, reprezentanții Therme București spun că familia Nițu a fost dată afară din complex pentru încălcarea regulamentului de ordine interioară.

"Accesul în Therme București este reglementat de un regulament de ordine interioară, valabil în toate centrele Grupului Wund din Europa, menit să asigure confortul, siguranța si relaxarea clienților noștri. Nu este tolerat niciun fel de limbaj sau comportament agresiv sau neadecvat. Vizitatorii care încalcă acest regulament au accesul restricționat pe toată suprafața Therme București.

Therme București colaboreaza cu mai multe firme de pază, ale căror atribuții principale sunt cele legate de respectarea regulamentului. Legat de acest incident, am fost informați de către firma de pază că persoanele în cauză au încălcat regulamentul pe proprietate privată, drept pentru care le-a fost restricționat accesul.

Interzicerea accesului în centru se face exclusiv în urma încălcării acestui regulament, și nu pe criterii etnice și rasiale. Anual, Thermele Grupului Wund primesc 6 milioane de vizitatori din toate colțurile lumii și de orice etnie. Therme Bucuresti nu incurajeaza atitudinile xenofobe, de ordin rasial sau etnic", au spus pentru showbizreport.ro reprezentanții Therme București. 

Citește și Cât costă mâncarea, băuturile și serviciile la Therme București 

Etichete: acces, regulament, therme bucuresti

0/10 COMENTARII
ion
08 Feb 12:39
+0
VOTURI
-0
nici vorba de reclama negativa, eu ma bucur ca i-au dat afara...cum ar fi sa te duci sa faci spa sa dai de 2 colorati langa tine, sa puta apa sub ei? SE poate selecta clientela oriunde, bravo!
oltean
27 Jan 18:23
+0
VOTURI
-0
bravo lor ca au reusit sa ii dea afara...niste nespalati si numai pe furat...e mai liniste fara tigani
Florin
25 Jan 07:26
+0
VOTURI
-0
Daca ai nevoie acum de bani!
Nu iti trebuie experienta sau cunostinte de specialitate! Trebuie doar sa ai calculator si conexiune la internet. Este usor ceea ce ai de facut! Noi te invatam totul, pas cu pas si simplu! Te vei bucura cand vei vedea imediat rezultate! Pentru mai multe detalii, cauta-ne la adresa de email: florin_33_2006@yahoo.com
delgado
25 Jan 07:25
+0
VOTURI
-0
Pas cu pas, spre castiguri! Vino acum in echipa noastra si te vom indruma pas cu pas, cu mare atentie si grija, pentru ca tu sa inveti totul si sa castigi bani foarte repede! Avem mare nevoie de colaboratori harnici, seriosi si ambitiosi! Lasa prostiile si incepe sa castigi bani! E real si extrem de serios totul! Cere-ne mai multe detalii si informatii la adresa de email: delgeobvro@gmail.com
bravo
25 Jan 07:00
+0
VOTURI
-0
cand o sa invete sa se spele, sa vorbeasca civilizat si sa nu mai fie agresivi cu cei din jur atunci cu siguranta o sa fie acceptati peste tot. Daca ar fi fost primiti cu siguranta complexul ar fi pierdut 20 de clienti civilizati.
RRR
24 Jan 23:47
+0
VOTURI
-0
Gasiti indirect raspunsul in articol: "Nu este tolerat niciun fel de limbaj sau comportament agresiv sau neadecvat. Vizitatorii care încalcă acest regulament au accesul restricționat pe toată suprafața Therme București."
florea
24 Jan 19:05
+0
VOTURI
-0
Ce reguli n-au respectat, alex? Spune-mi si mie, ca sa nu mor prost.
Pana nu spun care e motivul pentru care nu i-au primit pe aia in strand, reclama e negativa. Cand or spune ca aia au facut scandal, au furat, erau beti sau mai stiu eu ce, bine, sunt de acord ca i-au dat afara. Dar nu sunt de acord ca i-au dat afara doar pentru ca erau tigani. La fel ar putea sa te dea si pe tine afara.
Oricum, probabil sunt acoperiti de regulament, unde scrie ca-si pot selecta clientela. Legal au dreptate. Moral... Tu ai mai merge undeva unde stii ca poti fi dat afara fara motiv?
Cris
24 Jan 16:04
+0
VOTURI
-0
sigur habar nu au astia unde e Mali. Nu cumva erau holteni sau moldoveni veni la Bucale sa beneficieze de luxul capitalei?
alex
24 Jan 15:28
+0
VOTURI
-0
nu si-a facut nicio reclama negativa cu asta. Sa dea afara toti cocalarii care nu stiu sa respecte reguli.
asd
24 Jan 12:47
+0
VOTURI
-0
„Legat de acest incident, am fost informați de către firma de pază că persoanele în cauză au încălcat regulamentul pe proprietate privată, drept pentru care le-a fost restricționat accesul.”

Ok, să spunem ca voi. Ce anume din regulament au încălcat? Spuneți punctual ce au făcut, și vă cred. Comunicatele seci de genul „au încălcat regulamentul” nu vă dau dreptate.
Deocamdată însă, Therme și-a făcut o reclamă negativă de mai mare dragul.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE