Surpriză la Voluntari: Florentin Pandele candidează ca INDEPENDENT. Cine candidează din partea PSDFlorentin Pandele, actualul primar al comunei Voluntari şi soţul Gabrielei Firea, va candida ca independent la alegerile din iunie. Din partea PSD va intra în cursă Robert Frunză, actual angajat în Primăria Voluntari. Canditatura lui Florin Secară, din partea PNL, nu a fost validată.

Florentin Pandele
Florentin Pandele

UPDATE 19.58 Florentin Pandele anunta ca va candida ca independent pentru un nou mandat la Primaria Voluntari. El sustine ca a luat aceasta decizie "pentru a pune capat oricaror speculatii privind legatura partinica dintre candidatura mea si cea a sotiei, Gabriela Firea".

''Am decis să candidez independent pentru funcţia de Primar al Oraşului Voluntari, pentru a pune capăt oricăror speculaţii privind legătura partinică dintre candidatura mea şi cea a soţiei mele. Am în spate o carieră de 16 ani în slujba cetăţenilor din Voluntari, în care am transformat o comună ca oricare alta de la marginea Bucureştiului în cel mai mare oraş al judeţului Ilfov. Am fost tentat să mă opresc aici, cum s-ar putea spune, în plină glorie, dar am încă proiecte pe care îmi doresc să le duc la bun sfârşit, iar sprijinul masiv de care mă bucur în continuare din partea voluntărenilor îmi oferă o motivaţie suplimentară'', a scris Pandele pe Facebook marţi seara.

UPDATE 18.26 Din partea PMP, şi-a depus candidatura Veronica Zamfir.

"Am depus candidaturile pentru Primar si Consiliu Local. Suntem in așteptarea validării! Mulțumim tututor susținătorilor noștri!", a anunţat aceasta pe Facebook.

UPDATE 17.29 Potrivit unui comunicat de presa al Biroului electoral din Voluntari, candidatul PSD la primaria Voluntari care si-a depus dosarul este Robert Frunza, un angajat din Primăria Volunari.

"Biroul electoral de circuscriptie nr. 8 Voluntari, prin prezenta va aduce la cunostinta publica faptul ca pana astazi, 26.04.2016, nu a fost pusa in discutie analizarea dosarului depus de candidatul PSD pentru functia de primar al orasului Voluntari - Frunza Robert George, astfel incat aceasta nu a fost declarat admis/respins", se arata in comunicatul de presa. Este al doilea comunicat al Biroului electoral din Voluntari, dupa cel care anunta ca pana la ora 12.30 nu fusese depus dosarul candidatului PSD.

Deputatul PNL Florin Secară şi-a depus candidatura pentru primăria Voluntari, condusă, în prezent, de Florentin Pandele, însă dosarul său nu a fost acceptat.

"Am înţeles că astăzi mi-ar fi fost respinsă candidatura la Primăria Voluntari printr-o manevră de tipul celor consacrate de PSD, şi anume din cauza unor semnături???!!! Cred că deja nu mai e vorba de persoana mea şi de PNL, partidul pe care îl reprezint. Eu cred că este vorba de viaţa dumneavoastră, a locuitorilor din Voluntari, exilaţi pe o insulă în care nu pot exista alte partide şi candidaţi în afara celor năşite de clanul PSD-Firea-Pandele.

Nu-I nimic, nu pot ei anula atâtea semnături câte putem noi strânge! Mai este şi mâine o zi, dar e ultima în care mai sunt acceptate înscrierile de candidaturi la alegerile locale! 
Voi strange din nou semnăturile de la dumneavoastră, locuitorii din Voluntari, dar vă rog, pe această cale, să veniţi şi la sediul meu de campanie din Şoseaua Pipera-Tunari, nr. 40B, să semnaţi pe listele mele de susţinere! De asemenea, ar fi util dacă aţi distribui acest mesaj.", a scris Secară, pe Facebook. 

Florentin Pandele este primar al oraşului Voluntari din anul 2000, iar ultimele trei mandate le-a câştigat din primul tur de scrutin, cu procente cuprinse între 78 şi 91% din voturile exprimate. Pandele este soţul Gabrielei Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, vicepreşedinte şi purtătorul de cuvânt al social-democraţilor.

Etichete: alegeri locale 2016, Florentin Pandele, Gabriela Firea, primaria voluntari

0/2 COMENTARII
Marius
27 Apr 07:03
+0
VOTURI
-0
Voluntari e oras din 2004...orasul cu cel mai mare venit pe cap de locuitor din Romania.Juranlaisti in 2016....
Cris
27 Apr 06:48
+0
VOTURI
-0
De ce ar fi surpriza? Nu candideaza, deja, toti escrocii penali ai patriei la functia de primar? Care-i "lovitura" in cazul lui Pandele? Ce, strica sa ai doi primari in aceeasi casa?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h