Scandal pe bilete la primul meci de pe Naţional Arena: nu poţi să îţi alegi loculNational Arena (Foto: B365.ro)
Național Arena (Foto: B365.ro)

Vânzarea biletelor pentru amicalul România - Argentina, programat pe 10 august (ora 21.45, în direct la Pro TV şi TVR), a început luni cu stângul. Fanii tricolorilor au reclamat faptul că nu îşi pot alege locul în tribune, ei fiind distribuiţi aleatoriu în sectoarele arenei unde îşi achiziţionează bilete.

Este primul eveniment de o asemenea anvergură la care locul nu se poate rezerva exact. Poţi selecta doar categoria (tribuna şi inelul), dar nu şi locul.  "Acesta se va aloca ulterior în mod aleatoriu", scrie pe site-urile care vând biletele exclusive.

Una e să stai în primul rând, alta în rândul 20, chiar în acelaşi sector. Una e să fii mult în lateral, alta central, tot în acelaşi sector. Chiar dacă nu pot fi toţi mulţumiţi, măcar fiecare ar trebui să poată alege, să stie exact ce plăteşte.

FRF le-a cerut scuze suporterilor, pentru problemele intampinate in prima zi a procesului de vanzare a biletelor de intrare la jocul amical Romania - Argentina.

"Federatia Romana de Fotbal doreste sa-i prezinte scuzele si regretele fata de inadvertentele si imperfectiunile manifestate in prima zi a procesului de vanzare a biletelor de intrare la jocul amical Romania - Argentina, care va marca inaugurarea National Arena din Bucuresti, in ziua de 10 august", se arata intr-un comunicat FRF.

Mai multe persoane au criticat dur modul in care sunt vandute biletele pentru meciul cu Argentina, insa FRF promite ca toate problemele vor fi rezolvate.

Dacă ai trecut şi peste asta, dai de altă problemă. Cel mai ieftin bilet costă 50 RON, dar în realitate plăteşti 71,5! 5% e o ciudată taxă de ticketing, 2% o absurdă taxă de rezervare în condiţiile în care nici măcar nu rezervi locul de fapt, iar 18 RON curierul! Şi dacă stai vizavi de stadion sau FRF plăteşti 18 RON transportul, potrivit Prosport.

Suma totală pe care FRF va trebui s-o dea sud-americanilor pentru meciul de fotbal este de 1,5 milioane euro, din care 80% va fi suportată de Federaţie. Prima tranşă de bani, respectiv jumătate de milion de euro, a fost livrată de la jumătatea lunii februarie.

Etichete: amical, bilete, frf, naţional arena

0/0 COMENTARII
Serban Ionut
14 Jul 10:21
+0
VOTURI
-0

nu este chiar asa biletele cele mai ieftine nu costa 71 de lei ,duar daca le cumperi unul cate unul si doresti sa iti fie aduse acasa eu am cumparat de la eventim platesc cash cand le ridic 2 bilete m-au costat 115 lei

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE