Scandal uriaş la un spital din Capitală. Un medic renumit este acuzat de violUn medic renumit din Capitală este acuzat de viol. Fiica unei paciente a medicului Petrisor Geavlete sustine ca a fost agresata sexual chiar in cabinetul doctorului. Acesta a depus deja o plangere la politie.

Doctorul Petrisor Geavlete
Doctorul Petrişor Geavlete

În urmă cu mai puțin de o săptămână, polițiștii secției 26 au fost alertați de o femeie care suține că a fost victima unui viol, chiar în cabinetul medicului. Pentru a demonstra că spune adevărul, femeia a mers la să-şi scoată un certificat medico-legal.

Surse apropiate anchetei susţin că pe trupul femeii nu ar fi fost găsite urme de violenţă fizică sau sexuală.

Petrișor Geavlete susţine că este nevinovat şi că toate aceste lucruri se vor demonstra în anchetă.

„Consider incredibilă atitudinea acestei doamne care, nu înțeleg din prisma căror considerente, a ales să îmi aducă o asemenea acuzație calomnioasă și defăimătoare, de o gravitate halucinantă. Precizez că, în mod legal și firesc, în urma formulării plângerii de către această doamnă, organele judiciare au demarat cercetările pentru a putea asigura aflarea adevărului raportat la gravitatea acestei infracțiuni. Nu înțeleg cum s-ar putea aprecia că aș fi vreodată capabil să agresez sub orice formă vreo persoană, în condițiile în care cei peste 45 de ani de carieră arată cum mi-am dedicat întreaga viață oamenilor și științei medicale (...)", a declarat profesorul, potrivit evz.

Medicul Petrişor Geavlete are 66 de ani şi este şeful secţiei de urologie din cadrul Spitalului Sfântul Ioan.

Etichete: doctor, scandal, viol

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE