SCANDALUL de la Opera Naţionlă: Alina Cojocaru şi Johan Kobborg NU mai au voie să intre în clădireDoi şefi de Serviciu din Opera Naţională au semnat o notă internă prin care au interzis accesul în clădire balerinei Alinei Cojocaru şi lui Johan Kobborg. Încă şapte persoane apar în lista persoanelor care nu mai au voie să intre în clădire începând din 25 aprilie.

Nota internă este semnată de şeful Serviciului de Resurse Umane şi de şefa Biroului de Salarizare şi îi include, printre alţii, pe Emil Popescu, fost director tehnic, George Călin, fost director interimar la conducerea ONB, Sebastian Grigore, Johan-Vedel Kobborg, Ionuţ Pruteanu şi Alina Cojocaru, scrie digi24.ro. Motivul invocat este încetarea contractelor.

Adresa cu pricina a fost trimisă şi firmei de pază, care trebuie să pună în aplicare decizia, adaugă sursa citată.

Reamintim că spectacolul de sâmbătă seara de la Opera Naţională s-a transformat în protest- cel de-al treilea spectacol anulat astfel în ultima vreme. Pe site-ul Operei Naţionale Bucureşti a fost publicat ulterior un mesaj de scuze adresat publicului care nu a putut să urmărească evenimentele artistice. 

Ministerul Culturii a schimbat în ultimele săptămâni patru directori ai Operei: George Călin, Tiberiu Soare, Vlad Conta şi din nou George Călin, demis de către Ministerul Vlad Alexandrescu, joi, 21 aprilie, la solicitarea angajaţilor ONB care au protestat faţă de repunerea în funcţie la Operă a unui management corupt. Problemele au apărut în urma neînţelegerilor dintre corpul de balet al ONB, în frunte cu coregraful Johan Kobborg şi fosta conducere a instituţiei de cultură, dirijorii Tiberiu Soare şi Vlad Alexandrescu.

Etichete: alina cojocaru, Johan Kobborg, opera nationala, scandal opera nationala

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h