Scandalul site-urilor de pariuri fără licență: Cea mai mare parte a pariorilor SCAPĂ de amenziOdeta Nestor, șefa Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc, Odeta Nestor, a declarat că cea mai mare parte a celor care au pariat pe site-urile ilegale vor primi doar avertisemente. Doar o mică parte dintre aceștia vor primi amenzi.

Site-ul de pariuri Bet365 ii incurajeaza pe pariori sa dea statul in judecata
Site-ul de pariuri Bet365 îi încurajează pe pariori să dea statul în judecată
Foto: bouboum.net

Potrivit Odetei Nestor, există doar câţiva pariori care vor primi amenzi între 5000 şi 10.000 de lei pentru că au pariat pe site-urile bet365 si bwin în perioada 10-31 septemebrie. Criteriul de departajare între cei care vor primi amenzi şi cei care vor scăpa doar cu avertisment îl reprezintă rulajele avute pe cele două site-uri în perioada menţionată. Astfel, inspectorii ONJN vor tăia chitanţe unui număr mic de jucători, care au rulat sute de mii de euro, în vreme ce peste 50.000 de pariori, care au rulate zeci sau sute de lei, vor fi doar atenţionaţi, arată romaniatv.net.

"Vă asigur că, într-o primă fază, vom da doar avertismente. Doar în cazul jucătorilor profesionişti, cu profituri foarte mari, de sute de mii de euro, ne gândim să dăm şi amenzi. Îmi pare rău pentru situaţia creată, însă legea trebuie aplicată, altfel inspectorii ONJN pot fi, la rândul lor, acuzaţi că nu şi-au făcut datoria" a declarat Odeta Nestor la un post tv.

Oficiul Naţional de Jocuri de Noroc a anulat dreptul de operare al companiilor care furnizează servicii de jocuri de noroc prin platforma de jocuri accesibil prin intermediul site-ului bet365.com. Cei care contină să parieze pe acest site vor primi amenzi cuprinse între 5.000 şi 10.000 de lei.

Totodată, Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc a făcut plângere penală împotriva proprietarilor site-ului de pariuri bet365.com. Oficiul acuză proprietarii bet365 că au creat un prejudiciu de aproape 665.000 de lei bugetului de stat.

Etichete: amenzi bet365, bet365, odeta nestor, Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h