Scările rulante de la Universitate au fost repuse în funcţiune. Cât costă întreţinerea lorScările rulante din Pasajul Universităţii funcţionează din nou, după ce Administrația Străzilor a încheiat un acord-cadru în valoare de 760.000 euro, pentru întreținerea și repararea acestora.

Scarile rulante de la Universitate au fost repuse in functiune
Scările rulante de la Universitate au fost repuse în funcţiune
Foto: puterea.ro

De la inaugurarea pasajului, în decembrie 2008, scările rulante au fost mai mult nefuncționale. De fiecare dată, municipalitatea a motivat că defecțiunile sunt cauzate de apa care se scurge de pe trotuare, iar, în decembrie 2011 a trebuit să intervină Avocatul Poporului pentru ca scările rulante să fie repuse în funcțiune. 

Administrația Străzilor a încheiat acum un acord-cadru în valoare de 760.000 euro pentru întreținerea și repararea scărilor rulante din Pasajul Universității. Contractul a fost încheiat cu Schindler România, firmă cu care Administrația Străzilor a mai avut un contract de întreținere ce a fost reziliat în 2011 pentru că firma nu a respectat prevederile contractului. Mai multe detalii, aici.

0/1 COMENTARII
Sifon Oparescu
26 Feb 20:19
+0
VOTURI
-0
"Contractul a fost încheiat cu Schindler România, firmă cu care Administrația Străzilor a mai avut un contract de întreținere ce a fost reziliat în 2011 pentru că firma nu a respectat prevederile contractului."

Aha! Deci am avut un contract cu o firma oarecare. Contractul a fost reziliat pentru ca firma nu si-a indeplinit atributiile. Si se face un nou contract, cu ACEEASI firma!

"Bravo", Oprescule! Sifonarea de bani publici continua cu viteza maxima! Da-i dracu de bucuresteni! Cat timp poti fura, de ce nu? Acum, cat mai esti inca primar, ca tare te-as vedea coleg de celula cu Gigi Becali!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE