Scaunele colorate de la o peluză a Arenei Naţionale, schimbate în bătaie de joc.Cum explică PrimăriaScaunele de pe cateva sectoare de la una dintre peluzele Arenei Nationale au fost schimbate recent fara a se tine cont de cromatica speciala a scaunelor si de asezarea in mozaic a tricolorului peste tribunele arenei. Reprezentantii Municipalitatii spun ca s-a luat aceasta decizie deoarece firma care produce scaunele colorate nu le mai avea pe stoc.

Scaunele de pe cateva sectoare de la una dintre peluzele Arenei Nationale au fost schimbate recent fara a se tine cont de cromatica speciala a scaunelor si de asezarea in mozaic a tricolorului peste tribunele arenei. Reprezentantii Primariei Capitalei au precizat pentru HotNews.ro ca s-a luat aceasta decizie deoarece firma care produce scaunele colorate nu le mai avea pe stoc si ca "ca pattern-ul initial va fi refacut odata cu livrarile in curs conform culorilor solicitate".

Reprezentantii ALPAB au precizat pentru HotNews.ro ca firma care produce scaunele respective nu a avut pe stoc culorile solicitate si astfel s-a decis inlocuirea scaunelor in configuratia actuala.

"Avand in vedere standardele impuse de regulamentele internationale cu privire la certificarile tehnice si de calitate ale scaunelor cu care sunt dotate arenele publice si faptul ca acestea nu se produc in Romania va aducem la cunostinta ca pattern-ul initial va fi refacut odata cu livrarile in curs conform culorilor (RAL) solicitate", mai precizeaza Primaria Capitalei.

Etichete: ALPAB, Arena Naţională, peluză, Primăria Capitalei, scaune, tricolor

0/1 COMENTARII
Mony Wigler
07 mar 23:49
+0
VOTURI
-0
"Pattern-ul initial"? Ce-i aia, stimati 'telectuali din Preamarie? Va durea gura sa spuneti "model"? Suna prea neaos romaneste?

Si cine raspunde pentru tigania aia?
Ati incheiat cumva un contract cu un SRL de parter de bloc, care nu mai are pe stoc scaunele in culorile necesare?
Cati bani s-au platit, conform contractului, pentru scaunele alea nenorocite? Cati bani au intrat in buzunarele prea-marilor?
Inca un contract cu dedicatie, pe modelul scarilor rulante de la Universitate?
Nu va mai satura Dumnezeu de ciolan...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE