Scena Future Heroes @ B’ESTFEST Summer Camp - Day 3bestfest84
bestfest84

Line-up Scena Romania Future Heroes:

16:00 - Changing Skins

17:10 - Loungerie II

18:30 - Flou Rege

00:00 - Silent Party

Flou Rege este unul dintre cei mai apreciati rapperi din noul val al hip-hop-ul romanesc, acesta fiind recunoscut pentru lirica sa si elementele de boom bap prezente in majoritatea pieselor lansate.

Loungerie II a aparut intr-o prima formula la sfarsitul anului 2008, muzica fiind un rezultat al tendintei lor firesti de a aluneca spre ritmuri si acorduri jazzy. Piesele Loungerie II nu poarta insa greutatea jazz-ului classic, dar ii pasesc pe urme prin starea de spirit pe care o transmit.

Changing Skins, ''o trupa care face o revolutie sonica in ritmuri de electro-rock'' (Romania Libera), a luat nastere in Bucuresti la inceputul anului 2010. Adepta a sonoritatilor alternative cu influente din rock-ul american al anilor ’90, Changing Skins isi propune sa transmita o energie palpabila in concertele pe care le sustine, fiind o prezenta ce nu trece niciodata neobservata. Cel mai recent single al trupei, Deeper & Deeper a primit aprecierea publicului, dar si a criticilor, in timp ce videoclipul a starnit controverse, fiind interzis pe site-ul YouTube persoanelor sub 18 ani.

Editia din acest an a B’ESTFEST Summer Camp a pregatit pentru cei care vor fi prezenti la festival inca o surpriza: conceptul de “petrecere in soapta” revine cu Silent Party! In ultimele doua zile ale festivalului, pe 7 si 8 iulie, publicul va putea sa se distreze, “in liniste”, la Silent Party, incepand cu ora 00:00, pana in zorii zilei, la ora 6:00 dimineata!

B’ESTFEST Summer Camp 2012 se va desfasura in weekend-ul 6-8 iulie, inB’ESTFEST Park – aceeasi locatie din comuna Tunari, la doar 10 minute de Piata Presei Libere din Bucuresti. Spatiul destinat editiei din 2012 se va mari cu inca 5 hectare, pastrand insa directia de anul trecut, cu mai multe zone de activitati si mai multe scene, pentru o experienta de festival completa.

B’ESTFEST pastreaza conceptul de “Summer Camp”, urmand a transforma din nou islazul comunei Tunari intr-un adevarat “parc de distractii” cu scene in are liber, terase, proiectii de film, zone de sport, relaxare, locuri de joaca, activitati creative, expozitii de arta, workshop-uri si, desigur o zona de camping.

Biletele pentru B’ESTFEST sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta si pe www.myticket.ro. Cei pana in 26 de ani beneficiaza de 50% discount din pretul biletului daca vin in „gasca” de minim 5 persoane. Preturile sunt de 125 de lei pentru o zi si 265 de lei pentru trei zile (62.5 lei/zi sau 132.5 lei/3 zile pentru cei care vin in gasca). Detalii suplimentare despre festival sunt disponibile pe www.bestfest.ro si pe pagina de facebook a evenimentului:www.facebook.com/Bestfest.Romania.

Etichete: B’ESTFEST Summer Camp - Day 3

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE