Scenariul lui Mircea Badea despre accidentul în care a murit Dan CondreaMircea Badea are propria teorie despre accidentul în care Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, şi-a pierdut viaţa. Badea spune că el crede că Dan Condrea a plecat să se întâlnească cu cineva.

Mircea Badea
Mircea Badea
Foto: libertatea.ro

"Suntem siguri ca venea de la Ploiești? Doamna Pelin e chitită să ne demonstreze ca a fost un accident. Nu l-a văzut pe contrasens. În spatele dumneavoastră a apărut de undeva, nu se putea teleporta. De unde ar fi putut să ajungă? V-a depășit deci destul de lent. Dar în următorul kilometru s-a depărtat suficient de mult încât să nu vedeți accidentul. Undeva a fost, că nu putea să se teleporteze. Chiar dacă justiția a inventat telepatia, teleportarea...De ce nu se vede pe camere?" s-a întrebat Mircea Badea, scrie antena3.ro

"Am o presupunere. El a plecat de acasă, nu cu Porsche Cayenne, cu care putea să se sinucidă liniștit. A plecat de acasă cu acel Opel pentru că nu mai avea încredere în mașina lui, pentru că avea tehnică (n.r. - tehnică de interceptare). A plecat să se întâlnească cu cineva. Undeva, într-un loc în mod evident ascuns, s-o fi întâlnit cu acel cineva. După aia s-a izbit direct în pom..." a subliniat Mircea Badea.

Etichete: dan condrea, dan condrea accident rutier, Mircea Badea

0/3 COMENTARII
arsene
28 May 09:28
+0
VOTURI
-0
Individului ii fileaza de mult o lampa . In teorii scremute doar ozenistul cetepeu il intrece .
paul
26 May 14:48
+0
VOTURI
-0
Cu siguranta avea o intrevedere cu T.Basescu si acesta la convins sa intre in copac.Pai Basescu era bagat in afacere deci interesat direct ca individul sa dispara.Cu siguranta mardeiasul Badea stie cum sa-u petrecut lucrurile astea!
geox
26 May 12:53
+0
VOTURI
-0
La ce fata de "cornuta" are comentarile sunt de prisos .....................

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE