SCENE INCREDIBILE la grădiniţa din Bucureşti unde directoarea a fost acuzată că bate copiii VIDEOImagini revoltătoare surprinse de camerele de supraveghere în grădiniţa privată din Bucureşti, unde directoarea a fost acuzată de părinţi că loveşte copiii. Directoarea, care a fost deja audiată la poliţie, este surprinsă când îi agresează pe micuţi. Reprezentanții Inspectoratului Școlar al Municipiului Bucureşti au anunţat că grădinița nu era autorizată și funcționa ilegal. 

Directoarea auzata ca loveste copiii
Directoarea auzată că loveste copiii

Directoarea unei grădiniţe private din Capitală este acuzată că bate copiii. Secţia 17 de Poliţie din Capitală a deschis o anchetă, la sesizarea părinţilor, după ce copiii au ajuns acasă cu vânătăi.

Trei copii de la Grădiniţa Flipper din cartierul Cotroceni ar fi fost loviţi de directoarea Ioana Neagu, potrivit plângerii făcute de părinţi. Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, au fost făcute două sesizări în acest caz, iar din datele şi probele existente, rezultă "presupunerea rezonabilă" că directoarea a exercitat acte de violenţă asupra minorilor. 

Poliţiştii au făcut, joi, percheziţii acasă la directoare, dar şi la grădiniţă de unde au ridicat imagini de pe camerele de supraveghere. Atât directoarea cît şi educatoare de la grădiniţă au fost duse, joi seara, la Poliţie unde au fost audiate. 

CITEŞTE ŞI Tatăl unei fetiţe de la grădiniţa unde directoarea bătea copiii: "Se trezea din somn plângând" 

Pe imaginile surprinse pe camerele de supraveghere din grădiniţă se vede cum femeia trage de păr un copil şi îl loveşte peste faţă, în timp ce ţipă la el. Mai mult, femeia îl duce pe copil într-un loc ferit, unde se repede asupra lui şi îl bruschează. După minute în şir de tratament traumatizant, copilul urcă scările de-a buşilea şi se duce spre clasă, relatează Digi 24.

În alte imagini, suprinse tot pe camerele de supraveghere, de această dată în dormitorul copiilor, se vede cum aceeaşi femeie dă năvală în cameră şi ia, pur şi simplu, pe sus, din pătuţ, doi copii. Îi trage puternic de braţ şi îi dă afară din cameră. Alte imagini o arată pe femeie în timp ce ceartă copiii şi îi trage de haine.

Vestea că mai mulţi copii au fost agresaţi la grădiniţă i-a şocat pe unii părinţi. „Eu o ştiu pe doamna directoare de foarte mulţi ani şi nu cred aşa ceva. E un om foarte ok. Am 2 copii chiar, in două grupe diferite, nu sunt de acceaşi vârstă și nu am avut nicio problemă. Şi copiii sunt aici de foarte mici, au aproape 6 şi 8 ani", spune mama unor copii.

REACŢIA ISMB: Grădiniţa nu avea autorizaţie

"Grădinița în care copiii erau agresați „nu este acreditată și autorizată de ARACIP și funcționează în afara legii, nu este și nu intră în evidenţa ISMB", a spus, la Digi24, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean al Municipiului București, Marian Banu.

În aceste condiții, inspectoratul nu are nicio pârghie de a acționa în cazul copiilor agresați. „Dar sunt clar autoritățile competente care pot face cercetarea în planul faptelor de violenţă şi în planul funcționării ilegale a unității de învățământ", a mai spus purtătorul de cuvânt. El a adăugat că e de datoria părinților să verifice autorizarea unei grădinițe. „Unele funcționează cu firme de grădiniță, dar sunt autorizate sub forme de asociaţii culturale, sportive. E datoria părinţilor să ceară documentele şi aprobarea din cadrul Agenţiei pentru asigurarea calității în învăţământul preuniversitar. Este documentul fundamnetal, toate aceste grădinițe sunt postate pe site-ul ARACIP și numai acestea au dreptul să funcționeze", a mai spus Marian Banu.

Etichete: copii batuti gradinita, directoare gardibita privata, grădiniţă, gradnita privata, Ioana Neagu, scandal gradinita Bucuresti

0/5 COMENTARII
ilonka
27 Mar 19:24
+0
VOTURI
-0
In PUSCARIE cu tine NENOROCIT_O! http://mothersandthecity.ro/uncategorized/ea-e-directoarea-de-gradinita-filmata-in-timp-ce-agresa-copiii/
ilonka
27 Mar 19:05
+0
VOTURI
-0
IN PUSCARIE CU VOI MINCAV_AR CANCERUL!
Ariel
25 Mar 19:15
+0
VOTURI
-0
Futuți morții măti de cacat infect
Ariel
25 Mar 19:13
+0
VOTURI
-0
Marius.....in sectiunea asta se com. pe subiect, futuți pe măta in gura
Marius
25 Mar 16:01
+0
VOTURI
-0
Vrei sa câstigi bani în timpul liber? Nimic mai simplu: vino în echipa noastra, studiaza cele 12 lectii
pe care ti le oferim gratis si vei avea instrumentele necesare … SPOR LA TREABA SI LA BANI!!!!
NU îti oferim bani, ci posibilitatea de a munci 2-3 ore pe zi în timpul tau liber, acasa, pentru a câstica bani!
Cautam urgent colaboratori part-time pentru activitati de promovarea electronica a cartilor.
Acest proiect vizeaza si piata americana a cartilor electronice. Oferim contract de comision.
Îti trebuie doar un calculator cu conexiune Internet, cunostinte minime de utilizare PC,
perseverenta si rabdare. Poti câstiga între 100 si 285 EURO înca din prima luna,
sau 25000 EURO înca din primul an. Începe chiar acum trimitand mesajul “Detalii PROIECT”
la una dintre adresele de e-mail: proiect.online_2016@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE