SCHIMBARE CAUCIUCURI DE IARNĂ. Cât costă să îţi pregăteşti maşina de iarnăSCHIMBARE CAUCIUCURI DE IARNĂ. Pregătirea maşinii pentru sezonul rece, pe lângă montarea anvelopelor de iarnă, presupune şi verificarea mai multor instalaţii şi piese ale autoturismului, astfel încât şoferii să nu fie luaţi neplăcut prin surprindere. 

SCHIMBARE CAUCIUCURI DE IARNA. Cat costa sa iti pregatesti masina de iarna (Foto auto-gama.ro)
SCHIMBARE CAUCIUCURI DE IARNĂ. Cât costă să îţi pregăteşti maşina de iarnă (Foto auto-gama.ro)

SCHIMBARE CAUCIUCURI DE IARNĂ. "Pregătirea maşinii pentru iarnă presupune verificarea concentraţiei de anitgel, verificarea bateriei, verificarea instalaţiei de încălzire, precum şi montarea cauciucurilor de iarnă. O astfel de verificare, dacă se schimbă şi antigelul, care costă în jur de 100 de lei, îl va costa pe proprietar în jur de 250 de lei, din care 80 de lei va costa schimbarea cauciucurilor de vară cu cele de iarnă, dacă acestea există deja", a spus pentru România TV, Mihai Rotaru, administrator smautoservice.ro.

Citeşte şi CAUCIUCURI DE IARNĂ. De când sunt obligatorii CAUCIUCURILE DE IARNĂ

CAUCIUCURI DE IARNĂ. Pentru că sezonul rece îşi face simţită prezenţa, în anumite zone din ţară fiind aşteptate ninsori, şoferii trebuie să ştie că au o altă obligaţie: aceea de a-şi echipa autoturismele cu CAUCIUCURI DE IARNĂ.

SCHIMBARE CAUCIUCURI DE IARNĂ. Mulţi şoferi au probleme cu automobilul odată cu venirea anotimpului rece, pentru că nu fac scurta vizită la service înainte de instalarea temperaturilor sub 0 grade.

SCHIMBARE CAUCIUCURI DE IARNĂ. Bateria poate juca feste proprietarului pe timp rece, întrucât este mult mai solicitată decât în restul anotimpurilor. Pornirea motorului necesită un curent de 2-3 ori mai mare decât vara. De asemenea, pornirea concomitentă a unor accesorii, a termostatului, a ştergătoarelor, a luminilor, poate crea probleme bateriei, mai ales dacă este mai veche. Preventiv, fără vizita la service, proprietarul poate doar încărca cu lichid bateria.

SCHIMBARE CAUCIUCURI DE IARNĂ. 

Etichete: cât costă, pregatire masina de iarna, SCHIMBARE CAUCIUCURI DE IARNĂ

0/1 COMENTARII
Cris
17 Oct 13:37
+0
VOTURI
-0
Cat mah..? 250 lei ??? Pentru ce? Hai sa fim seriosi bai.. cine mai da banii?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE