Schimbare în legea Asociaţiilor de Proprietari. Vizează toți românii care stau la BLOCMai mulţi parlamentari au iniţiat un proiect de modificare a Legii Asociatiilor de proprietari, care prevede, printre altele, majorarea preavizului pe care proprietarii îl au la dispoziţie pentru a accepta accesul administratorului în apartament.

Modificari in legea Asociatiilor de proprietari
Modificări în legea Asociațiilor de proprietari

În timp ce în textul actual al legii, preavizul este de 5 zile, în textul iniţiativei de modificare, preavizul a crescut, ajungând la 15 zile. Mai mult, modificarea prevede explicit că intervenţiile de reparare sau înlocuire realizate de administraţie trebuie să vizeze doar părţile comune, nu cele aflate în proprietate privată.

Proiectul introduce de asemenea un articol nou care prevede că asociația nu are dreptul de a verifica sau încălca modul de viață al proprietarului decât în cazuri extreme.

"Delegatul sau delegaţiile asociaţiei nu au dreptul de a încălca sau verifica modul de viaţă a proprietarului respectiv precum şi dreptul de proprietate privată a acestuia, cu excepţia cazurilor care privesc respectarea regulilor de igienă şi sănătate publică de către proprietarul apartamentului respectiv", se arată în proiectul de lege.

Iniţiativa de modificare a fost deja respinsă de Senat, însă forul decizional este Camera Deputaţilor.

VEZI AICI PROIECTUL DE LEGE 

Etichete: administrator, asociatii proprietari, lege, legea Asociaţiilor de Proprietari, modificare lege

0/6 COMENTARII
Nume*
26 Apr 15:56
+0
VOTURI
-0
Pues vi Donnie Darko… y soy fan de Lynch… y si tanta aversión les dió pues me atrae aún mas… y si la abucharon en cannes PUES MUCHO MAS!!!Ya les diré después mi op38&óni#n2i0; Aunque de antemano puedo decir que por el hecho de hacerlos enojar ya gano mi respeto… y si es tan mala como dicen… pues no importa… también soy fan de Ed Wood… http://lomfqaoth.com [url=http://wiiofdlw.com]wiiofdlw[/url] [link=http://ciyiqvffdf.com]ciyiqvffdf[/link]
Nume*
26 Apr 09:05
+0
VOTURI
-0
Ciao Anelntloa,purtroppo la libreria interroga le API di Google direttamente via HTTP, per cui se la tua universitá impone un prox l’unica soluzione è impostarlo a livello di sistema operativo invece che, come avviene spesso, nel browser. Questo fa si che tutto il tuo traffico di rete passi dal proxy (anche quello originato dalla libreria). Come fare dipende dal SO che usi.Ciao, Lu
Nume*
25 Apr 22:44
+0
VOTURI
-0
Thank you for a very initfmaore and enjoyable post.I loved hearing the history and the thought process behind the recipe. I love trying different chicken recipes and this sounds like one the family would enjoy http://dsrecvmqbb.com [url=http://rupmnzh.com]rupmnzh[/url] [link=http://zyqndhkpo.com]zyqndhkpo[/link]
Nume*
25 Apr 14:16
+0
VOTURI
-0
If you're reading this, you're all set, paerrnd!
Nume*
23 Apr 07:46
+0
VOTURI
-0
Articles like these put the consumer in the driver seat-very imtpntaro.
Cris
13 Apr 23:22
+0
VOTURI
-0
Dispozitie cretina care arata limitarea intelectuala si impostura celor care scriu astfel de legi. Pai daca proprietarul respectiv e un nesimtzit si in casa lui stau 4 persoane neinscrise la intretinere, daca fumeaza ca porcul in scara, desi legea interzice, daca nu comunica indexurile de apa la timp, la fel ca restul lumii, daca face mizerie pe scara si isi arunca ca porcul chistoacele pe jos, daca cara mobila grea cu liftul si distruge peretii... cum sa nu intri peste ghilan in apartament sa-i dai un cap in gura ???

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE