Proiect: Amenzi de 850 de lei pentru maşinile parcate pe trotuar în BucureștiMaşinile parcate la întâmplare vor aduce, în curând, pagube serioase în buzunarele şoferilor bucureşteni. Amenda, ridicarea, transportul şi depozitarea pentru o zi a autovehiculelor vor costa câteva sute de lei bune. Proiectul este deocamdată în dezbatere publică.

Ridicare masini Bucuresti
Ridicare maşini Bucureşti

Pentru parcările neregulamentare, în Capitală, anul trecut s-au dat peste 7000 de amenzi. Peste 3000 de petiţii au fost depuse de bucureşteni pentru opriri şi staţionări în locuri nepermise, la Poliţia Rutieră. Nu au avut însă rezultat scontat. Aşa că pentru decongestionarea traficului, rămâne doar soluţia ridicării maşinilor. Momentan, în proiectul aflat în dezbatere publică sunt vizate doar bulevardele.

Vor fi ridicate maşinile parcate la mai puţin de 200 de metri de trecerile de pietoni, în staţiile mijloacelor de transport în comun, dar şi cele care sunt un obstacol major în trafic, spun poliţiştii locali. Amenda va fi de 200 de lei, la care se adaugă alţi 650 de lei pentru ridicarea maşinii, transportul şi depozitarea ei pentru 24 de ore.

Etichete: centrul Capitalei, Izvor, Piaţa Unirii, schimbări

0/6 COMENTARII
Lucian
27 feb 01:31
+0
VOTURI
-0
Trebuie pus impozit 3000 de lei pe an pe autoturismul cu cea mai mica capacitate cilindrica si de aici in sus, un loc de parcare pt un an sa coste 3000 de lei.
Cine-si va permite sa plateasca sa plateasca cine nu, masinile la dezmebrat.
Taxa pt accesul masinilor neimatriculate in Bucuresti in centrul orasului.
Taxa pentru stationarea autoturismelor inmatriculate in alte judete pe timp de noapte in Bucuresti, daca nu sunt parcate in parcari.
Toti au venit aici cu cate 2-3 masini, nu mai exista loc.
Atunci sa vedeti ca nu mai stau rablele in parcari cu 80 de lei pe an, ca sa mearga taranul o data pe saptamana la Carrefour, pt asta sunt taxiuri, aia nu trebuie sa traiasca, autobuzele vor circula mult mai fluent si asa vom avea toti de castigat.
Vrei sa mergi in concediu cu masina, inchiriezi una cu 10-15 euro pe zi pentru ca aatunci va fi piata si i-ti va fi mai bine.
Angga
20 feb 13:17
+0
VOTURI
-0
Buna tuturor,

Sunt creditor privat, ofer credite la 2%, aceasta este o companie legitima cu onoare și diferență suntem gata să vă ajutăm în orice problemă financiară că suntem noi oferim tot felul de împrumut, deci dacă sunteți interesat de acest lucru oferta de împrumut cu amabilitate contactați-ne pe adresa de email: (anggadiman1@gmail.com)

Furnizați, de asemenea, detaliile următoare pentru a putea continua împrumutul imediat.

Nume:
Suma necesară:
Durată:
țară:
Scopul împrumutului:
Venit lunar:
Numar de telefon:

Contactați-ne cu detaliile de mai sus pe adresa noastră de email: anggadiman1@gmail.com

Vă privește cu toții.
Madeleine
12 feb 20:31
+0
VOTURI
-0
Mai bine ne-ar amenda pe noi, pietonii, ca indraznim sa folosim trotuarele, atatea care au mai ramas neocupate.Nu mai spun ca in obraznicia mea de a merge pe trotuar, am fost aproape calcata de masini, cam de vreo trei ori pentru ca era locul lor de parcare, fie si temporar sa treaca pe vis-a-vis sa se odihneasca la o carciuma.
andu
07 feb 13:29
+0
VOTURI
-0
ar trebui infiintata o sectie in cadrul politiei locale sau rutiere care sa se ocupe doar cu amendarea celor care parcheaza ilegal. asa cum este in toate orasele europei, acolo unde toti ne minunam ca vai ce bine se circula si ca nu sunt masini parcate aiurea. acolo sunt politisti care se ocupa doar cu amendarea celor care parcheaza prost, se plimba pe strada si impart amezi, pe zone destul de mici pentru a putea fi acoperite de catre politistul care merge pe jos
mihai
05 feb 17:06
+0
VOTURI
-0
Cu alte cuvinte, daca nu deranjezi prea rau, poti incalca legile. La ce altceva ne putem astepta in tara asta? Nu era si prevederea propusa de PSD ca poti sa furi de la stat, dar nu mai mult de 200.000 Euro ?? Prin comparatie asta cu amenda doar daca incurci pe cineva e chiar subtire....
Andrei
04 feb 17:38
+0
VOTURI
-0
ca deobicei, legea nu se aplica, sau se aplica doar daca....bla-bla-bla. In tarile civilizate, daca ai parcat ilegal ti se ridica masina, nu conteaza daca ea deranja traficul sau nu. De asta Romania e asa cum e.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE