Schimbări în acordarea serviciilor pentru persoanele cu handicap din Sectorul 2Primăria Sectorului 2 anunţă că, în scopul îmbunătăţirii calităţii serviciilor acordate persoanelor cu handicap, sediul de protecţie socială pentru persoane cu handicap din Calea Moşilor nr. 229 va intra în proces de modernizare.

Schimbari in acordarea serviciilor pentru persoanele cu handicap din Sectorul 2
Schimbări în acordarea serviciilor pentru persoanele cu handicap din Sectorul 2
Foto: B365.ro

Primăria Sectorului 2 anunţă că, în scopul îmbunătăţirii calităţii serviciilor acordate persoanelor cu handicap, sediul de protecţie socială pentru persoane cu handicap din Calea Moşilor nr. 229 va intra în proces de modernizare. Astfel, începând de miercuri, 5 septembrie, activitatea de acordare a drepturilor băneşti şi a facilitaţilor pentru persoanele cu handicap şi asistenţii personali ai persoanelor cu handicap grav se va desfăşura la sediul Centrului de Informare şi Consiliere pentru Cetăţeni, din Şos. Pantelimon nr. 255, bl. 43, Sector 2.

De asemenea, începând cu data de 10 septembrie, activitatea de încadrare în grad de handicap, asigurată de Serviciul de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap şi Comisia de Evaluare a Persoanelor cu Handicap pentru Adulţi, se va desfăşura la sediul D.G.A.S.P.C. Sector 2 din Str. Olari nr. 11-13.

Pentru mai multe informaţii, persoanele interesate se pot adresa reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 2, la numerele de telefon 021.212.00.67, 031.405.89.98 şi 031.405.89.99.

Etichete: persoane cu handicap, Sectorul 2

0/3 COMENTARII
Fufa Ion
17 feb 08:11
+0
VOTURI
-0
Sant persoana cu Handicap Grav ca sa pot ajunge la medic cu masina personala care se afla in zona Oxigen se elibereaza un ecuson sau altceva va rog sa comunicati multumesc anticipat
Iscru Florentin
05 feb 14:36
+0
VOTURI
-0
sa va fie rusine ptru faptul cum ne tratati,ptr niste amarite de bilete de tren ne tineti cu zilele in picioare ca pe niste animale si ne vorbiti parca am fi sclavi vostri.Cea mai mizerabila institutie din punct de vedere al personalului,nu sunteti in stare sa puneti un aparat ptr numere de ordine va bateti joc de oameni suferinzi care mai au citeva zile de trait!dativa demisia ca nu meritati sa mincati salariu de pe urma noastra.
trandafir dan
03 ian 19:24
+0
VOTURI
-0
am facut o cerere ptr acordarea unui ajutor financiar si nu am primit nici un raspuns.rusine pentru institutia pe care o conduceti dar sunte ti la putere ne ati ciuruit .

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE