Gabriela Firea preia conducerea PSD Bucureşti. Este prima opţiune la Primăria CapitaleiSCHIMBĂRI MAJORE în conducerea PSD Bucureşti. În urma Consiliului Naţional al PSD, de marţi, Liviu Dragnea a anunţat că Robert Negoiţă şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte a PSD Bucureşti, conducerea organizaţiei municipale fiind preluată de Gabriela Firea. Totodată, Dragnea a anunţat că Firea este prima opţiune a partidului pentru Primăria Capitalei, dar că decizia finală va fi luată în perioada imediat următoare. 

SCHIMBARI la sefia PSD Bucuresti. Gabriela Firea, preia conducerea filialei (Foto en.wikipedia.org)
SCHIMBĂRI la şefia PSD Bucureşti. Gabriela Firea, preia conducerea filialei (Foto en.wikipedia.org)

Conducerea celei mai mari organizaţii PSD din ţară, cea de la Bucureşti, a fost preluată de Gabriela Firea, după ce în urma Consiliului Naţional de marţi, preşedintele PSD Bucureşti (Robert Negoiţă) şi-a dat demisia din partid. În ultimele zile, primarului Sectorului 3 i-au fost aduse mai multe acuzaţii din interiorul organizaţiei.

"Ţinând cont de o situaţie destul de neplăcută care a existat în organizaţia Bucureşti, în condiţiile în care PSD are prima şansă la Primăria Bucureşti, au fost luate nişte decizii: Robert Negoiţă să se retragă din funcţia de preşedinte PSD Bucureşti şi a propus-o pe Gabriela Firea interimar, în condiţiile în care este prima opţiune ca şi candidatură la Primăria Capitalei", a declarat marţi şeful PSD, Liviu Dragnea. 

Sondaj Avangarde: Gabriela Firea, în topul preferinţelor bucureştenilor la Primăria Capitalei

Gabriela Firea (PSD) se află pe primul loc în preferinţele bucureştenilor la Primăria Capitalei, arată un sondaj realizat de institutul Avangarde, conform căruia 30% dintre cei intervievaţi ar vota-o pe Firea. Pe locul doi în top se află Traian Băsescu, urmat de Nicuşor Dan. Detalii, aici. 

Dragnea a anunţat că Robert Negoiţă a fost numit secretar general pentru a ajuta campania de la Bucureşti şi Ilfov. 

De asemenea, în urma scandalului din PSD, Cristian Rizea - candidat la Primăria Sectorului 5 din partea PSD a fost suspendat din partid pe o perioadă de şase luni, după cum a anunţat Dragnea, locul acestuia la conducerea PSD Sector 5 fiind preluat de Ligia Moldovan. 

Tot marţi, Ilie Rafael care ar fi vrut să organizeze un miting de protest împotriva lui Negoiţă, a fost exclus din partid, după cum a anunţat Dragnea pe motiv că a încălcat codul de conduită al partidului. 

Totodată, Mihai Fifor a fost ales în funcția de președinte al Consiliului Național al PSD. 

"Eu cred că a fost o surpriză plăcută. Mihai Fifor este un om în care eu am foarte multă încredere. Un tânăr care este riguros, un tânăr care ştie ce vorbeşte, un tânăr care are foarte multă bună credinţă şi care are viziune, şi care eu cred că va face din Consiliul Naţional structura de care partidul are nevoie, pe care o aşteptă de mulţi ani", a afirmat Dragnea.

Funcția de președinte al CN al PSD a fost deținută de Rovana Plumb, care nu a fost prezentă la ședința de marți.

"Este aproape la fel de răcită ca şi mine, numai că eu fiind bărbat, fiind mai tare rezist mai bine. Aseară am vorbit cu ea", a scuzat Dragnea absenţa Rovanei Plumb.

Etichete: demisie robert negoita, Gabriela Firea, psd, sefa PSD Bucuresti

0/4 COMENTARII
Cris
14 Feb 07:59
+0
VOTURI
-0
Bah tabloid infect... Robert Negoita a demisionat numai din functia de la PSD Bucuresti nu din partid, bah fraierilor... E o diferenta majora. Bah copchiii foamei...voi cititi ce scrieti?
altul
10 Feb 10:16
+0
VOTURI
-0
Daca ajunge primar (la cati prosti traiesc in orasul asta nu este imposibil) vom avea o noua curva blonda, reprezentativa pentru planurile mioritice: mahalagioaca, tarfa, proasta si hoata. Super!!
Psyho SRL
10 Feb 08:38
+0
VOTURI
-0
GSSC Avangarde e condus de Marius Pieleanu, omul de casa al PSD. Si atunci cum sa nu iasa in sondaj candidatul PSD?
Psyho SRL
10 Feb 08:38
+0
VOTURI
-0
GSSC Avangarde e condus de Marius Pieleanu, omul de casa al PSD. Si atunci cum sa nu iasa in sondaj candidatul PSD?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE