ŞCOALA ALTFEL, la metrou. Elevi de la 23 de şcoli din Bucureşti, aşteptaţi săptămâna viitoareMetrorex organizează, în perioada 18-22 aprilie 2016, cea de a patra editie a evenimentului "Scoala Altfel" la metrou, la care vor participa copiii de la circa 23 de scoli din Bucuresti.

SCOALA ALTFEL, la metrou
ŞCOALA ALTFEL, la metrou

Vizitele vor fi realizate la Dispeceratul Central si Depoul Berceni, unde copiii vor avea ocazia sa afle cum circula trenurile de metrou, cine si de unde le dirijeaza, ce înseamna sa fii mecanic de tren de metrou, cum arata cabina unui tren, cum se întretin trenurile si statiile de metrou, se arată într-un comunicat de presă al Metrorex.

"Sub îndrumarea profesorilor si a specialistilor Metrorex, vizitatorii vor admira si întelege mai bine unicitatea arhitectonica a statiilor de metrou, precum si motivele pentru care toate acestea trebuie respectate si pastrate.

Evenimentele realizate în spatiile Metrorex reflecta cel mai bine implicarea activa în educarea publicului, în formarea unor atitudini responsabile în ceea ce priveste comportamentul civilizat în spatiile metroului. Acesta e un semn de respect pentru
viitor.

Toate parteneriatele educationale realizate de Metrorex sunt în regim de gratuitate si se concentreaza pe nevoia crescânda de informare a tinerilor utilizatori ai metroului.", precizează sursa citată. 

Etichete: Metrorex, metrou, scoala altfel, ŞCOALA ALTFEL metrou

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h