"Şcoala Altfel", la TAROM şi la unitatea militară din MurfatlarSăptămâna "Şcoala Altfel" a dus sute de elevi în hangarele TAROM, dar și militarii de la Murfatlar.

Vedetă de la Murfatlar a fost un tanc rusesc din 1964, care a făcut drifturi. Dar parcă mai mult lipici la tineri au avut uniformele aviatorilor. Fascinaţi de avioane şi uniformele piloţilor şi însoţitoarelor de bord, elevii au stat cu orele să admire un Boeing şi un ATR care au stat la dispoziţia lor, arată Digi24.

Cristiana este elevă în clasa a XI-a şi a venit tocmai de la Galaţi pentru a merge în vizită la TAROM. Se visează stewardesă. „Ţinuta, uniforma este impecabilă, ele sunt superbe, arată foarte bine. Sunt foarte finuţe, sunt elegante, sunt nişte doamne", spune eleva, despre stewardese.

Băieţii, în schimb, se văd peste ani la manşa unui avion. Piloţii cu mii de ore de zbor la activ le-au explicat ce drum lung au de parcurs.

„În primul rând, trebuie sa ştii bine foarte bine matematica, geografia, fizica, să înţelegi bine fenomenele fizice. Şi să ai foarte multă răbdare şi încredere în tine", spune Eduard Cramer, pilot la TAROM.

De surprize au avut parte şi câteva sute de elevi care au trecut pragul unităţii militare de la Murfatlar: au văzut cum un tanc rusesc de 35 de tone face drifturi.

Etichete: elevi, Murfatlar, scoala altfel, tarom

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE