Şcolile din Bucureşti, ÎNCHISE vineri din cauza vremiiŞcolile din Bucureşti vor fi închise vineri, 23 martie 2018, din cauza vremii. Meteorologii anunţă că vremea va continua să fie rece în următoarele zile, chiar geroasă, favorizând producerea poleilui, şi vor cădea precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

Scoli inchise
Scoli inchise

UPDATE Potrivit primarului general, Gabriela Firea, suspendarea cursurilor în școlile din București ar fi „o decizie responsabilă" și că nu vrea să îi pună în pericol pe copii.

Iniţial, autorităţile luau în calcul închiderea şcolilor pentru două zile. 

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, marţi, că analizează, împreuna cu specialiştii ANM şi cu reprezentanţii Inspectoratului General Şcolar dacă este cazul ca joi şi vineri să se închidă şcolile în Bucureşti, având în vedere că sunt anunţate ninsori.

"Vom lua o decizie în ceea ce priveşte posibilitatea de închidere a şcolilor joi şi vineri. Ne-am pus problema, având în vedere că joi şi vineri ninge din nou", a declarat, la Antena3, Gabriela Firea.

Veştile meteorologilor nu sunt deloc îmbucurătoare. Elena Mateescu, director ANM, a declarat că miercuri vremea va deveni geroasă, iar precipitaţiile vor continua să cadă.

"Miercuri, în condiţiile care cerul va fi degajat de nori, vom avea fenomen de ger, mai ales în partea Moldovei. Vom avea în Banat, Moldova, Ardeal precipitaţii sub forma de ninsori, iar în Muntenia şi Dobrogea precipitaţii mixte care vor favorizarea poleiul. Joi dimineaţa va fi ger, iar în noapte de joi spre vineri vor fi precipitaţii moderate cantitativ, predominante sub formă de ninsori. Joi noapte şi pe parcusul zilei de vineri să avem din nou cantităţi importante, predominante de ninsori. Treptat în noaptea de joi spre vineri vor fi condiţii care vor favoriza viscolirea stratului de zăpdată. În această după-amiază vom transmite o prognoră specializată pentru Capitală pentru că joi şi vineri urmează un episod mai degrabă de iarnă", a declarat Elena Mateescu, la Antena 3.

PROGNOZA METEO MIERCURI Vremea se va menține deosebit de rece. Cerul va fi mai mult noros, iar aria precipitațiilor se va extinde dinspre regiunile vestice și sud-vestice astfel încât va cuprinde cea mai mare parte a teritoriului. În sudul țării vor fi precipitații mixte și condiții de polei, iar în rest vor predomina ninsorile. Vântul va avea unele intensificări la munte, precum și în nord-vestul și sudul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 și 6 grade, iar cele minime între -9 și 1 grad.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi mai rece decât în mod normal la această dată. Cerul va avea înnorări și se vor semnala precipitații mai ales după-amiaza și în prima parte a nopții. Acestea vor fi mixte și vor fi condiții de polei. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 1...2 grade, iar cea minimă de -2...-1 grad.

PROGNOZA METEO JOI Vremea va fi în continuare deosebit de rece, iar local în nordul și centrul Moldovei noaptea va fi ger. Cerul va fi mai mult noros și se vor semnala precipitații, ziua în special în jumătatea de sud a țării, iar noaptea în majoritatea regiunilor. Vor predomina ninsorile, iar pe litoral precipitațiile vor fi mixte. Îndeosebi în sudul țării și în zona de munte aferentă, vântul va prezenta intensificări temporare, iar cantitățile de precipitații vor fi mai însemnate.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 și 4 grade, iar cele minime între -12 grade în nordul Moldovei și 2 grade pe litoral.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi mai rece decât în mod normal la această dată. Cerul va fi mai mult noros și temporar va ninge. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi în jur de -1 grad, iar cea minimă de -4...-3 grade.

PROGNOZA METEO VINERI Vremea se va menține deosebit de rece la această dată, iar local în Moldova și în depresiunile din estul Transilvaniei dimineața și noaptea va fi ger. Cerul va fi mai mult noros și pe arii restrânse se vor semnala precipitații, predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua în regiunile sud-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 și 4 grade, iar cele minime între -12 și -1 grad.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea se va menține mai rece decât în mod normal la această dată. Cerul va fi mai mult noros și îndeosebi în prima parte a zilei probabilitatea de apariție a precipitațiilor, sub formă de ninsoare, va fi mai ridicată. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în prima parte a zilei. Temperatura maximă va fi de 0...1 grad, iar cea minimă de - 5...-4 grade.

PROGNOZA METEO DE SAMBATA PANA LUNI Vremea va rămâne deosebit de rece pentru această perioadă în prima zi, apoi temperatura aerului va crește ușor și treptat. Probabilitatea de precipitații va fi mai ridicată, în a doua parte a intervalului.

Etichete: Gabriela Firea, şcoli închise, scoli inchise bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE