Şcolile din Bucureşti ar putea fi închise pe 9 maiElevii din Bucuresti ar putea avea liber pe data de 9 mai
Elevii din Bucureşti ar putea avea liber pe data de 9 mai

"O să vorbesc cu ministrul Educaţiei să le dea la copiii din Bucureşti o zi liberă pentru că nu vreau să-i pună pe părinţi să-i ducă la şcoală. Ambasada Spaniei îmi comunică faptul că vor fi 35.000 de invitaţi. Ca să-i aduci pe toţi cu coloană, cu poliţie e greu, cât am fi noi de bine organizaţi, e greu şi creăm o serie de nemulţumiri şi atunci să stea copiii acasă o zi liniştiţi. Sper să fie de acord şi ministrul Educaţiei", a declarat, joi, primarul general, Sorin Oprescu.

Cu ocazia finalei Europa League, traficul bucureştean va fi restricţionat în mai multe zone precum Piaţa George Enescu şi Piaţa Constituţiei,unde vor fi organizate două FAN ZONE-uri, dar şi pe străzile Basarabia, Maior Coravu, Vatra Luminoasă şi Pierre de Coubertin, în preajma stadionului Naţional Arena. Vezi aici harta restricţiilor de circulaţie, precum şi rutele ocolitoare.

Etichete: 9 Mai, Bucureşti, Capitală, finala europa league, şcoli închise, Sorin Oprescu

0/0 COMENTARII
eu
08 May 18:55
+0
VOTURI
-0

Nu se gandeste nimeni ce se intampla cu copiii care raman acasa pe 9 mai? Cine va sta cu ei? E stupid sa inchizi scolile, iar parintii sa trebuiasca sa mearga la serviciu. Ce vor face acesti parinti cu copiii care nu sunt suficient de mari sa ramana singuri acasa? Nu toti pot apela la cineva sa stea cu ei doar pentru o zi....

Oana Badiu
03 May 19:31
+0
VOTURI
-0

Oricum e Ziua Europei si nu se desfasoara activitati scolare propriu-zise,ci de alt gen!Inca un motiv in plus ca inspectoratul sa dea curs cererii lui Sorin Oprescu!

Daniel Miscu
03 May 18:17
+0
VOTURI
-0

Da,iata o idee buna!Sper ca Sorin Oprescu sa gaseasca intelegere la Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti.

Simona Bradisteanu
03 May 19:28
+0
VOTURI
-0

Da,sa vezi ce "jale" pe elevii bucuresteni!De-abia asteapta cate o zi din aceasta!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE