Şcolile din Bucureşti vor fi închise până SĂPTĂMÂNA VIITOARE. Când se reiau oreleŞCOLI ÎNCHISE BUCUREŞTI. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, luni seară, că şcolile din Bucureşti vor fi închise toată săptămâna din cauza vremii nefavorabile, cursurile urmând să fie reluate lunea viitoare.

Scoli inchise din cauza vremii
Şcoli închise din cauza vremii
Foto: spynews.com

ŞCOLI ÎNCHISE BUCUREŞTI. "M-am consultat cu domnul ministru al Educaţiei, cu inspectorul şcolar general, cu domnul prefect, cu primarii de sectoare, cu medici, cu părinţi şi concluzia este una foarte clară. Având în vedere condiţiile meteo vitrege, şcoala ar putea să înceapă vineri în Capitală, ceea ce ar fi neplăcut, pentru că e zi de final de săptămână, aşa că am luat decizia ca toate cursurile să înceapă luni, 16 ianuarie", a anunţat, luni seară, Gabriela Firea.

ŞCOLI ÎNCHISE BUCUREŞTI. Primarul Capitalei a precizat că universităţile vor lua propriile decizii în privinţa suspendării cursurilor, în virtutea autonomiei universitare.

"În privinţa universităţilor, aşa cum ştiţi, există autonomie universitară şi fiecare universitate va lua propria decizie şi o va anunţa pe site-ul facultăţilor", a mai spus Firea.

ŞCOLI ÎNCHISE BUCUREŞTI. Ea a adăugat că şi în judeţul Ilfov se va lua o decizie similară.

"În această perioadă, nu era o perioadă de predare, de lecţii, de materie, ci o perioadă de evaluare. Toată această perioadă de evaluare va fi continuată", a precizat primarul Capitalei.

Etichete: Bucureşti, şcoli închise, scoli inchise bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE