Scorpion concertează astăzi în București. Zece mii de spectatori sunt așteptatiConcertul de sâmbătă al celor de la Scorpions face parte din Rock 'n Roll Forever Tour 2013, turneu care cuprinde ţări precum Rusia, Ucraina, Lituania, Estonia, Finlanda şi România.  Renumita trupă heavy metal va evolua pe scena de la Romexpo, în faţa a zece mii de spectatori. 


Scorpions, in concert la Bucuresti. Ce reguli de acces s-au impus
Scorpions, în concert la Bucureşti. Ce reguli de acces s-au impus

Evenimentul va începe în jurul orei 20.00, cu formaţia Trooper, care va deschide concertul celor de la Scorpions. Accesul la spectacol se face din Bulevardul Expoziţiei, pe la porţile de intrare B, C şi D, iar cei care vin cu autoturismul personal au parcarea asigurată de Romexpo pe durata întregului spectacol, în parcările B, C şi D, contra cost, locurile fiind limitate. Persoanele cu dizabilităţi vor avea acces prin poarta B.

La acest concert, copiii cu vârsta sub 7 ani au acces gratuit.

Succesul înregistrat cu albumul "Sting in the Tail" a convins o lume întreagă că trupa Scorpions încă mai are multe de spus pe scena muzicii rock internaţionale. Dragostea şi admiraţia milioanelor de fani i-au convins pe membrii trupei să plece într-un nou turneu - Rock'n Roll Forever -, în care să îşi încânte fanii cu piesele de pe cel mai recent album, dar şi cu hiturile care au cucerit toate generaţii.

CITEȘTE ȘI: Scorpions, în concert la Bucureşti. Ce reguli de acces s-au impus

Etichete: concert, Scorpions

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE