Scurtmetrajul românesc "O noapte in Tokoriki", premiat la BerlinScurtmetrajul "O noapte in Tokoriki", regizat de Roxana Stroe a primit vineri premiul special pentru scurt-metraj in sectiunea pentru tineret de la festivalul international de film de la Berlin.

Scurtmetrajul romanesc "O noapte in Tokoriki", premiat la Berlin
Scurtmetrajul românesc "O noapte in Tokoriki", premiat la Berlin
Foto: captura youtube

Premiul a fost acordat de Juriul International Generatia 14plus. 

¬Cu tonul sau cu totul deosebit si cu superba realizare si narare a povestii, filmul reuseste sa descrie in mod ludic un mesaj urgent, dar din suflet. Cu o punere in scena plina de umor, fara dialog si cu o utilizare ironica a muzicii, filmul spune o poveste stralucita si captivanta despre o iubire inacceptabila din Europa rurala si despre repercursiunile ei¬, se arata in comunicatul citat. 

Scurtmetrajul O noapte in Tokoriki, regizat de Roxana Stroe, a avut premiera mondiala luni, 15 februarie 2016, in cadrul Festivalului International de Film de la Berlin. Filmul a fost selectat pentru competitia Generation 14plus alaturi de alte 16 scurtmetraje din 11 tari , intrand astfel in cursa pentru Ursul de Cristal, se arata intr-un comunicat citat de Cinemagia.ro

Etichete: O noapte in Tokoriki, roxana stroe, scurtmetraj

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE