Scutul antirachetă de la Deveselu, activat pe 18 decembrieConform unui oficial american, scutul antirachetă de la Deveselu va deveni activ pe 18 decembrie.

Scutul antiracheta de la Deveselu, activat pe 18 decembrie
Scutul antirachetă de la Deveselu, activat pe 18 decembrie
Foto: radiocraiova.ro

Anunțul a fost făcut de John Heffern, adjunct al asistentului pentru afaceri europene al secretarului de stat american, joi, informează agerpres.ro.

John Heffern a participat, miercuri, la Biblioteca Congresului Statelor Unite, la o recepție dedicată Zilei Naționale a României.

Activarea sistemului de apărare antirachetă de la Deveselu la 18 decembrie "demonstrează foarte, foarte puternic o bună guvernare, transparență și lupta anticorupție", a declarat el.

"Am fost foarte entuziasmat să văd ce se s-a întâmplat la București în ultimele două luni. Secretarul de stat (John) Kerry a calificat angajamentul României pentru o bună guvernare drept un model pentru alte țări", a adăugat oficialul american.

Comandorul Razvan Bratulescu a preluat joi comanda Bazei Militare Deveselu de la colonelul Veronel Vavura, cel ce a detinut aceasta functie pana in prezent, informeaza un comunicat al Statului Major General.

 "Joi, 3 decembrie, seful Statului Major General, generalul Nicolae Ciuca, a participat la ceremonia schimbarii comenzii si inmanarii Drapelului de lupta Bazei Militare Deveselu. In cadrul ceremoniei, comandorul Razvan Bratulescu a preluat comanda bazei de la colonelul Veronel Vavura, cel ce a detinut aceasta functie pana in prezent", se arata in comunicatul citat.

Etichete: antiracheta, deveselu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE