Se reface carosabilul în Drumul Taberei, în zona stațiilor de metrou. Când se reia circulația. FOTOLucrările la stația de metrou Valea Ialomiței, de pe Magistrala 5, au intrat în faza de refacere a zonei de la suprafață. 

Restricțiile de trafic din Drumul Taberei, datorate lucrărilor de la Magistrala 5 de metrou, vor fi ridicate în luna noiembrie, după cum a anunțat Metrorex într-un răspuns pentru B365.ro. 

Într-un răspuns remis la solicitarea B365.ro, Metrorex transmite că "Începând cu a doua jumătate a lunii noiembrie, se va relua traficul și pe strada Valea Ialomiței – între Valea Oltului și Bulevardul Drumul Taberei."

Circulatia rutieră pe acest tronson a fost închisă în ianuarie 2012, traficul fiind deviat pe str. Valea Argeșului și pe aleile adiacente din zona Drumul Taberei - Valea Oltului. Măsura a fost luată pentru lucrările de la "Magistrala de metrou 5 - Drumul Taberei - Universitate - lot L1.2 - stația Valea Ialomiței".

Conform sursei citate, în acest moment, pe traseul Magistralei 5, pe Bulevardul Drumul Taberei, în dreptul stațiilor de metrou Eroilor 2, Academia Militară, Orizont, Favorit, Drumul Taberei 34, Parc Drumul Taberei, Romancierilor, Brâncuși și Râul Doamnei, este asigurată circulația rutieră pe câte patru benzi.

Primul tronson al Magistralei V de metrou va fi deschis în a doua parte a anului viitor. Din anul 2020, garniturile vor circula între cartierele Drumul Taberei și Pantelimon.

În schimb, în continuarea lucrărilor la magistrala de metrou 5, se va restricţiona traficul rutier pe Drumul Taberei, sens Răzoare, pe o distanţă de cca. 120 m de la Str. Braşov.

RATB informează astfel că, din această cauză, începând din data de 30.09.2015, ora 11:00, staţia de autobuze "Piaţa Drumul Taberei", aferentă liniilor 105, 168, 268, 368, 668 N116, situată pe Drumul Taberei, sens Str. Răzoare, va fi reamplasată cu cca. 90 m spre Str. Sibiu.

Staţia Eroilor 2,de pe Magistrala 5,prinde contur. Va fi prima staţie luminată natural. GALERIE FOTO 

Etichete: Drumul Taberei, magistrala 5, metrou, realitatea

0/2 COMENTARII
Marinoiu
02 oct 11:49
+0
VOTURI
-0
Daca se reface carosabilul, dorim sa se refaca si strazile si aleile PIETONALE distruse odata cu inceperea Metroului, respectiv in zona Drumul Taberei Tip-Top (piata Moghioros) pana la Drumul Taberei 64., vis-a-vis de parc Moghioros. Aleile de acces la blocuri sun acoperite cu materiale depozitate acolo si acum la terminarea sapaturilor trebuie ridicate si refacuta toata artera pietonala asa cum a fost initial. In momentul de fata nu este decat noroi si mizerie. ASTEPTAM DE MULT O REFACERE A ACESTOR ALEI PIETONALE.
anca
01 oct 21:56
+0
VOTURI
-0
Oportunitatea numarul unu! Ascensiunea noastra fenomenala i-a convins pe toti ca suntem cei mai seriosi! Tu ai un vis fierbinte? Iti doresti succes si properitate? Vino in cea mai dinamica echipa si incepe sa castigi bani! Aici ai instruire gratuita de cea mai buna calitate si sustinere pas cu pas, chiar daca nu ai niciun fel de experienta! Cere acum detalii mai multe la adresa de email: anca_valentina61@yahoo.com.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE