Se amenajează un nou părculeț cu loc de joacă pentru copii în Sectorul 2Un nou spațiu de recreere, cu loc de joacă pentru copii, va fi amenajat în Sectorului 2 al Capitalei. Potrivit unei hotărâri a Consiliului Local al Sectorului 2, părculețul va fi situat pe Strada Paharnicul Turturea (vizavi de magazinul Lidl).

Potrivit hotărârii Consiliului Local al Sectorului 2, un teren în suprafață de 900 mp urmează să fie amenajat ca spațiu verde. În acest sens, se vor executa reparații și reamenajarea zonei verzi prin plantări de arbuști decorativi și gazonarea peluzei.

"Locuitorii zonei vor fi consultați în vederea oportunității montării în parc a unui loc de joacă pentru copii”, au declarat pentru B365.ro reprezentanți din Primăria Sectorului 2.

Inițiativa administrației locale a Sectorului 2 este binevenită, întrucât zona vizată este înțesată de blocuri, fără însă a avea și spații verzi pentru recreere sau spații special amenajate pentru copii.

Terenul, situat pe str. Paharnicul Turturea adiacent nr. poștal 21, a revenit în administrarea Administrației Domeniului Public Sector 2 ca urmare a încetării aplicabilității H.C.L. Sector 2 nr. 35/07.04.2004 privind transmiterea terenului în administrarea Administrației Piețelor Sector 2. 

 

Etichete: ADP Sector 2, Lidl, loc de joacă, Paharnicul Turturea, parc, părculeț, Sectorul 2, spatii verzi, zonă recreere

0/3 COMENTARII
Geo
15 iun 15:12
+0
VOTURI
-0
Cel mai jegos sector, firma Supercom se face ca face curatenie. Ontanu ne minte ca reabiliteaza 597 de blocuri pe anul acesta, desi suntem in luna iunie si a inceput reabilitarea termica la numai 7 blocuri. Nu mai vrem primari batrani care sunt totatl depasiti.
Ioan Negru
15 iun 13:14
+0
VOTURI
-0
Mai lasati cu laudele la adresa lui Ontanu. Toate aceste mici investitii ale primarului sector 2 inseamna niste para-indarat semnificative in buzunarul propriu. Exista cartiere intregi din sectorul 2 - ex. Ion Creanga si Andronache unde nu ai unde sa=ti plimbi copii desi exista maidane abandonate de sute de hectare, pline de moloz, caini vagabonzi si alte mizerii pe care domnia sa se pare ca nu le vede - cazul asa zisului "Domeniu Andronache" pe care primaria l-a facut cadou unui personaj misterios care l-a abandonat si cred ca nu-si plateste nici macar impozitele.
alex
15 iun 12:54
+0
VOTURI
-0
Cel mai curat cartier din Bucuresti si cred ca si din tara. Multumim mult de tot pentru efort. Cel mai bun primar din toate timpurile. Multumim si pentru mititeii din piata Obor din campania electorala. Multumim pentru toata bataia de joc!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE