Se aprind luminiţele de Crăciun. Cum va arăta Capitala de sărbători. FOTOPrimele luminiţe stradale de sărbători se aprind vineri, în Sectorul 4 al Capitalei. Sâmbătă, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, va aprinde, la Bucharest Christmas Market, luminiţele de Crăciun pe marile bulevarde ale oraşului, iar luni, de Ziua Naţională, se vor aprinde luminiţele şi în Parcul Titan, din Sectorul 3 al Capitalei.

Primăria Sectorului 4 dă şi în acest an startul atmosferei specifice sărbătorilor de iarnă, aprinzând luminiţele de sărbători vineri, 28 noiembrie, la orele 16.45. Astfel, odată cu aprinderea iluminatului public stradal, Sectorul 4 va îmbrăca, începând din această seară, hainele de sărbătoare, vestind apropierea Crăciunului.

Sectorul 4 este astfel primul dintre sectoarele Capitalei care va intra în atmosfera sărbătorilor de iarnă, candelabrele, sferele, brăduţii, renii, steluţele, fulgii de nea şi oamenii de zăpadă, perdelele luminoase ce însufleţesc copacii împodobind deja marile artere de circulaţie.

Şi anul trecut Sectorul 4 a fost prima zonă administrativă a Capitalei care a intrat în atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Se deschide Bucharest Christmas Market 2014

Sâmbătă, 29 noiembrie, la ora 18.00, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu va porni luminiţele de sărbători din Bucureşti, în cadrul celei de-a treia ediţii a evenimentului Bucharest Christmas Market, care se va derula în perioada 29 noiembrie - 28 decembrie, la Piata Universitatii si Cismigiu. Timp de o luna, vizitatorii sunt asteptati la Bucharest Christmas Marlet cu 100 de casute de poveste, spectacole de muzica populara, colinde, concerte ale artistilor consacrati, casuta lui Mos Craciun, un carusel de basm si alte suprize.

"Mâine vreau să-i invit şi pe cei trei nepoţi ai mei la aprinderea luminilor, că aşa-i frumos", a anunţat, vineri, edilul-şef al Capitalei, la sediul Creart, unde a participat la lansarea cărţii de poveşti pentru copii "Vrajă, vis, Valentina şi-un dichis" în cadrul campaniei umanitare "Daruieşte, fii mai bun! Şi tu poţi fi Moş Crăciun", iniţiată de Primaria Capitalei, prin Creart, in parteneriat cu Asociatia SOS Satele Copiilor.

Vezi aici: Cum poţi ajuta 240 de copii cumpărând o carte de poveşti, în cadrul campaniei umanitare de Crăciun

Primele luminițe de Crăciun au fost montate pe unele bulevarde din centrul Bucureștiului încă din octombrie, după cum B365.ro a povestit AICI. Astfel, pe bulevardul Dacia, au apărut ornamentele în formă de cadouri, iar, pe bulevardul Lascăr Catargiu, steluțele de iarnă, ca și pe Bd. Kiseleff sau pe Bd. Mareșal Prezan. Pe Bd. Aviatorilor au început să fie montate cortinele de beculețe. Ornamente de Crăciun au fost montate și pe bulevardul Regina Elisabeta, între Schitu Măgureanu și Universitate. 

De sărbători, bulevardele Bucureştiului vor fi impodobite cu milioane de beculete, potrivit Primăriei Capitalei.

B365.ro va prezintă o simulare cu instalaţia de lumini de pe BULEVARDUL UNIRII:

Hotnews.ro prezintă modul în care va fi iluminată statuia lupoaicei din Centrul Vechi şi Bd. Regina Elisabeta:

 

Vezi AICI: Ce evenimente vor fi organizate LA BUCHAREST CHRISTMAS MARKET 2014

Pe 1 Decembrie, de Ziua Naţională, primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoiță, va aprinde, la ora 18.00, luminile de sărbători în Parcul Titan. CLICK AICI pentru a vedea programul complet al evenimentelor organizate de Ziua Naţională în Sectorul 3.

Etichete: 1 Decembrie, bucharest christmas market, bucharest christmas market 2014, luminite de sarbatori, Primăria Capitalei, program bucharest christmas market, sărbători, sărbători de iarnă, Sectorul 3, Sectorul 4, Sorin Oprescu, ziua naţională

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE