S-au aprins LUMINIŢELE de SĂRBĂTORI la Bucureşti. PROGRAMUL complet al Târgului de Crăciun FOTOUPDATE Vineri s-a aprins iluminatul festiv în Capitală, moment care dă startul Sărbătorilor de iarnă, colorând cele mai importante artere ale orașului.

Primăria Capitalei, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, organizează Târgul de Crăciun Oficial al Capitalei, între 30 noiembrie – 26 decembrie 2018, în Piața Constituției, cel mai mare târg de Crăciun din România, care atrage anual peste 1 milion de vizitatori din țară și din străinătate. Târgul este deschis zilnic între orele 10:00 – 22:00.

Vineri, 30 noiembrie, de la ora 19:00, din Piața Constituției se va aprinde, ca în fiecare an, iluminatul festiv care va da startul Sărbătorilor de iarnă în Capitală, colorând cele mai importante artere ale orașului.

Timp de aproape o lună, Târgul de Crăciun București reprezintă o destinație de neratat pentru cei care vor să experimenteze un Crăciun tradițional, fiind un târg dedicat întregii familii. Vizitatorii se pot bucura de concerte și spectacole ale celor mai apreciați artiști naționali, de un târg tradițional format din 129 de căsuțe cu decorațiuni și produse de sezon, precum și de o zonă gastronomică unde pot degusta preparate românești autentice.

PROGRAMUL COMPLET poate fi descărcat de aici. 

Etichete: aprindere luminite de craciun Bucuresti, deschidere targul de craciun Bucuresti, luminite de sarbatori Bucuresti

0/1 COMENTARII
vlad
03 dec 10:28
+0
VOTURI
-0
ORIBILE!!! Inca nu le-am vazut pe toate, dar sunt super "impresionat" de ingerasii de pe Calea Victoriei. Tot modelul este copiat dupa unul din Londra, acolo se vedeau clar ingerii, aripile, cortinele, lasat spatiu intre ele... La noi... iti dai seama ce vor sa faca doar cu luminile stinse :))) Nici daca te opresti langa ele si te chiorasti nu-ti dai seama ce au vrut sa faca daca nu vezi poza cu decoratiile originale

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE