Se caută manageri pentru spitalele bucureşteneSe cauta noi manageri de spital in Capitala (Foto: b365.ro)
Se caută noi manageri de spital în Capitală (Foto: b365.ro)

Dosarele de candidatură se depun până pe 22 ianuarie, se arată într-o dispoziţie a primarului Sorin Oprescu, citată de agenţia NewsIn. Dosarul de înscriere poate fi acceptat sau respins.

În dosar candidaţii trebuie să demonstreze, printre altele, că sunt absolvenţi de învăţământ de lungă durată şi ai cursurilor de perfecţionare în management sau management sanitar agreate de Ministerul Sănătăţii sau de Ministerul Educaţiei.

În cadrul probei orale vor fi evaluate capacităţile manageriale ale candidaţilor. Proba va consta în susţinerea unui proiect de management pe un studiu de caz ipotetic şi a unui interviu de evaluare a aptitudinilor manageriale şi a personalităţii candidatului.

Rezultatele finale ale concursului vor fi făcute publice la 13 februarie. În urma concursului, candidaţii câştigători vor încheia contracte de management cu primarul municipiului Bucureşti pe o perioadă de maximum trei ani.

Etichete: Bucureşti, candidatură, concurs, dosar, manager, posturi, Primăria Bucureşti, spital

0/0 COMENTARII
Elena
04 ian 09:17
+0
VOTURI
-0

Din pacate,timpul nu ii permite lui Sorin Oprescu sa fie prezent la toate aceste concursuri!Prezenta Primarului General la aceste examene ar reprezenta o garantie solida!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE