Se caută voluntari dornici de joacă pentru a participa la tabere de dezvoltare personalăDirecţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 recrutează voluntari dornici de joacă pentru proiectul "Tabere de dezvoltare personală", destinat copiilor din comunitate cu vârste cuprinse între 5 şi 10 ani.

Se cauta voluntari dornici de joaca pentru a participa la tabere de dezvoltare personala
Se caută voluntari dornici de joacă pentru a participa la tabere de dezvoltare personală
Foto: Primaria Sectorului 6

DGASPC Sector 6 caută tineri şi adolescenţi interesaţi de lucrul cu copiii şi însuşirea tehnicilor de educaţie nonformală, anunță instituția prin intermediul unui comunicat remis B365.ro.

Proiectul „Tabere de dezvoltare personală" se derulează în perioada 22 iunie – 3 iulie 2015 şi cuprinde organizarea de ateliere creative, scenete, competiţii sportive şi alte activităţi. Peste 100 de prichindei sunt aşteptaţi să guste din bucuriile vacanţei alături de psihologi şi asistenţi sociali cu experienţă în educaţia nonformală.

Copiii, majoritatea din familii cu venituri modeste, se vor adapta unui program stabil de tabără, cu activităţi bine organizate, ce pot deveni repere pentru întărirea unor comportamente social-dezirabile şi de relaţionare cu partenerii egali dar şi cu adulţii.

Persoanele interesate să activeze ca voluntar în cadrul acestui proiect ne pot trimite până la data de 25.05.2015, pe adresa de e-mail: voluntariatformare@dgaspc6.com, mesajul "Vreau să fiu voluntar la programul Tabere de dezvoltare personală", urmând a fi contactate ulterior.

Etichete: copii, dezvoltare personală, DGASPC Sector 6, joc, Sectorul 6, tabără, voluntari

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h