Se construiesc locuințe noi în Sectorul 4. Turn cu 11 etaje pe Bd. MetalurgieiO clădire cu 11 etaje va fi construită pe un teren de 10.000 metri pătrați în Sectorul 4. Investitorul va amenaja aici locuințe colective. Complexul rezidențial va beneficia și de o parcare subterană. Planul Urbanistic Zonal se află deocamdată în dezbatere publică. Pentru ca proiectul rezidențial să fie realizat el va trebui aprobat și de Consiliul General al Municipiului București. 

Un nou complex cu apartamente ar putea fi construit în Sectorul 4 din Capitală, pe Bulevardul Metalurgiei. Potrivit Planului Urbanistic Zonal, aflat în dezbatere publică pe site-ul Primăriei Capitalei, pe un teren de 10.000 de metri va fi construită o clădire de mari dimensiuni, cu un regim de înălțime S+P+11E, în care vor fi amenajate locuințe. 

Inițial, investitorii solicitaseră aprobarea unei clădiri cu 20 de etaje, însă avizul arhitectului-șef al Capitalei a fost acordat pentru o înălțime mai mică - 40 metri, respectiv S+P+11E. 

Staționarea autovehiculelor va fi realizată în interiorul incintei, atât la nivelul solului cât și la subsolul clădirii. 

De asemenea, pe 31,2% din suprafața totală a incintei vor fi amenajate spații verzi. 

Indicatori urbanistici avizați: 

POT maxim = 35%

CUT maxim = 2,8 mp.ADC/mp.teren

Rhmax = S+P+11E - Hmax = 40 metri. 

Pentru ca proiectul rezidențial să fie realizat el va trebui aprobat și de Consiliul General al Municipiului București. 

Etichete: locuinţe, PUZ, rezidenţial, Sector 4

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE