Se construieşte CEL MAI LUXOS HOTEL DE PE LITORAL, cu apartamente de peste 200 mpUnul dintre cei mai mari hotelieri din România și cel mai mare investitor de pe Litoral, Mohammad Murad, ridică la Năvodari un hotel de cinci stele, cu 150 de camere și apartamente, dintre care unele vor depăși ca suprafață 200 de metri pătrați. Murad își propune cu acest hotel, care crede că va fi cel mai luxos de pe litoralul românesc, să atragă atât românii cu bani care preferă acum Turcia, cât și străinii care vin pentru cluburi la Mamaia.

Se construieste cel mai luxos hotel de pe litoral
Se construieşte cel mai luxos hotel de pe litoral

Majoritatea hotelurilor de la mare sunt construite înainte de 1990 și reabilitate ulterior, cu mai mulți sau mai puțini bani. Chiar dacă și-au schimbat look-ul, dacă televizoarele sunt mai noi și dușurile mai nichelate, un singur lucru a rămas la fel, dimensiunea camerelor. Când a achiziționat un teren la Năvodari, cu ani în urmă, Mohammad Murad avea deja experiență în turismul de pe litoral, scrie profit.ro

Murad va ajunge la 2.500 de locuri la Năvodari în primăvara anului viitor, când va fi inaugurat hotelul de cinci stele la care se lucrează acum.

"Facem un hotel care ne propunem să fie cel mai luxos de pe litoral, unde să oferim servicii de calitate comparabile cu cele mai renumite zone turistice din Europa", a declarat omul de afaceri.

Hotelul, construit acum la nivel de structură, va avea peste 150 de camere și apartamente. Cea mai mică cameră va avea 45 de metri pătrați, iar cele mai mari apartamente vor fi de tip duplex, cu scară interioară, și vor depăși ca suprafață 200 de metri pătrați. Clădirea se înalță pe nouă niveluri, iar apartamentele de la etajul opt vor avea camere și la etajul nouă, pe spațiile cărora vor fi amenajate terase private și șezlonguri. Hotelul va include și două restaurante, cazino, terasă închisă de minimum 1.000 de metri pătrați și plajă proprie, care la anul va fi acreditată Blue Flag. Investiția va depăși 6 milioane de euro.

Mohammad Murad e unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din România, iar lângă lanțul hotelier Phoenicia, deține lanțul de restaurante Spring Time și fabrica de conserve Mandy. Murad are la mare 3.500 de locuri de cazare în mai multe hoteluri în Năvodari, Mamaia, Jupiter, Olimp și Neptun. Omul de afaceri a construit în ultimii 10 ani mai mult 2.000 de locuințe în blocuri și vile în București și Constanța.

Etichete: cel mai luxos hotel de pe litoral, hotel de lux litoral, hotel litoral, hotel Mohammad Murad, hotel navodari, Mohammad Murad

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE