Se dădea polițist și le fura telefoanele mobile adolescențilorUn bărbat din București profita de credulitatea adolescenților și le lua telefoanele mobile. 

Telefon mobil
Telefon mobil
Foto: Grup RC

Iată comunicatul Poliției Capitalei referitor la acest caz, remis redacției B365.ro: "În cursul zilei de miercuri, 17 iunie a.c., poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au identificat şi prins un bărbat în vârstă de 38 de ani, la scurt timp după ce acesta, prin uzurpare de calităţi oficiale, a sustras două telefoane mobile.

În jurul orei 15.50, Poliţia Capitalei a fost sesizată de către doi tineri cu vârste de 16 respectiv 17 ani, cu privire la faptul că, în jurul orei 15.00, un bărbat s-a apropiat de aceştia şi pretinzând că este poliţist, arătându-le rapid un document cu poză, le-a cerut telefonele mobile pentru a le verifica, plecând în grabă cu acestea fără a le mai înapoia.

Totodată, judiciariştii Poliţiei Sectorului 5 au constatat faptul că, la data de 16 mai a.c., a mai fost fost sesizată o faptă cu acelaşi mod de operare, bănuit de comiterea acesteia fiind acelaşi bărbat.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a reuşit identificarea bănuitului, la scurt timp de la comiterea faptei, precum şi cele patru telefoane mobile sustrase de acesta, bunuri ce au fost restituite persoanelor în drept.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi uzurpare de calităţi oficiale, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie."

Etichete: Poliţia Capitalei, telefon mobil

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE