Se deschid încă trei shaormerii Calif în Capitală. Proprietarii vor afaceri de un milion de euroTrei shaormerii Calif sunt deschise acum în București, iar proprietarii afacerii vor să mai deschidă trei: una în nordul Bucureştiului, una în zona de sud şi o alta într-unul din­tre cele mai populare malluri din Ca­pitală. 

Se deschid inca trei shaormerii Calif in Capitala. Proprietarii vor afaceri de un milion de euro
Se deschid încă trei shaormerii Calif în Capitală. Proprietarii vor afaceri de un milion de euro

Shaormeriile Calif, unele dintre ce­le mai „în vogă“ din Capitală în pre­zent, au zilnic 450 de clienţi care lasă la ca­să între 15 şi 17 lei. Cu trei localuri des­chise în Bucureşti - unu în cen­trul istoric, unu în car­tierul dor­mitor Mili­tari şi un al treilea în zona Piaţa Iancului - ac­ţionarii estimează pen­tru acest an afa­ceri de 1 milion de euro.

Calif este un business con­tro­lat de trei români, Radu Tăna­se, Bogdan Jantea şi Ale­xandru Stoi­chiţoiu. Planurile lor nu se opresc însă aici, vor să „cuce­rească Bucureştiul“ cu încă o shaormerie în nordul Bucureştiului, una în zona de sud şi o alta într-unul din­tre cele mai populare malluri din Ca­pitală. Apoi vor pune pe listă şi provincia.

„Fiecare client lasă în medie între 15 şi 17 lei la casă, cifrele variind în func­ţie de sezon. Vara se mănâncă mai pu­ţin, suntem un business meteosen­si­bil. Dacă spre exemplu plouă o jumă­tate de oră, am pierdut zi­ua aia ca busi­ness“, spu­ne Radu Tănase, unul dintre cei trei acţio­nari ai Calif, citat de ZF

Deşi activează la fel ca şi celelalte shaormerii pe seg­men­tul fast-food - mâncare servită ra­pid, Calif a optat pentru restaurante clasi­ce, unde se poate sta la masă.

Cele mai cum­pă­rate produse sunt dil Kebab (10-14 lei), maxi dil (12-16 lei) şi kebab de pui în lipie mică (12 lei).

Etichete: Centrul vechi, shaorma

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h