Se construieşte o nouă gradenă sportivă în BucureştiNoua tribună sportivă va avea o capacitate de 900 de locuri şi va fi construită din beton armat. 

Se construieste o noua gradena sportiva in Bucuresti
Se construieşte o nouă gradenă sportivă în Bucureşti

Gradena sportivă va fi amenajată pe latura dinspre str. Liviu Rebreanu, în Parcul Al.I. Cuza din Sectorul 3. Construcţia va fi executată pe o structură din beton armat, pentru a putea fi folosită în siguranţă de cetăţeni. Lucrările sunt programate să înceapă în această lună şi urmează să fie finalizate în termen de patru luni, după cum susţin reprezentanţii administraţiei locale. 

"Lucrarea trebuie începută anul acesta şi, având în vedere că ne aflăm în apropierea sfârşitului de an, este posibil ca din punct de vedere meteorologic să întâmpinăm întârzieri dacă lucrarea nu se începe în luna octombrie", a motivat Valeria Mateescu, directorul Direcţiei Parcurilor Sector 3 în raportul de specialitate care a stat la baza proiectului de Hotărâre de Consiliu Local Sector 3 privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenţi investiţiei. 

Conform documentului, lucrarea face parte din procesul de modernizare a parcurilor din Sectorului 3. Latura dinspre str. Liviu Rebreanu a parcului Al.I. Cuza a rămas nemodernizată din cauză că nu au fost aprobaţi indicatorii tehnico-economici în acest sens. 

Lucrările de amenajare a tribunei sportive sunt estimate de autorităţi la suma de 1.990.400 de lei. Noua gradenă va putea fi folosită de toţi spectatorii evenimentelor organizate în Parcul Al.I. Cuza. 

Etichete: amenajare, Bucureşti, capacitate, Capitală, constructie, loc, Parcul Al.I. Cuza, pret, realitatea, Robert Sorin Negoiţă, Sectorul 3

0/1 COMENTARII
Popescu
13 oct 17:36
+0
VOTURI
-0
Sper sa muriti in betonul cu care ati distrus tot parcul IOR. Nesabuiti fara creier!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE