Se deschide patinoarul din Drumul Taberei. Cât costă intrarea la cel mai mare patinoar în aer liberSE DESCHIDE PATINOARUL DIN DRUMUL TABEREI. Patinoarul din Drumul Taberei, cel mai mare patinoar în aer liber din Capitală, se va deschide vineri seară. Bucureştenii vor plăti aceleaşi preţuri ca şi anul trecut. 

Se deschide patinoarul din Drumul Taberei. Cat costa intrarea la cel mai mare patinoar in aer liber (Foto dr-taberei.ro)
Se deschide patinoarul din Drumul Taberei. Cât costă intrarea la cel mai mare patinoar în aer liber (Foto dr-taberei.ro)

SE DESCHIDE PATINOARUL DIN DRUMUL TABEREI.  Bucureştenii care iubesc patinajul, şi nu numai, au de la sfârşitul acestei săptămâni posibilitatea de a se distra pe gheaţă. Patinoarul din Drumul Taberei, cel mai mare patinoar în aer liber din Capitală, urmează să se deschidă vineri, 30 octombrie 2015, începând cu ora 18. 

SE DESCHIDE PATINOARUL DIN DRUMUL TABEREI. Intrarea la patinoarul din Drumul Taberei va costa 10 lei de persoană, de luni până joi, iar vineri, sâmbătă şi duminică 15 lei de persoană. La patinoarul din Drumul Taberei, patinele pot fi închiriate cu 10 lei perechea, iar cu un singur bilet se poate sta toată ziua pe gheaţă.

Deschiderea patinoarului din Drumul Taberei în sezonul 2015-2016 va fi marcată, sâmbătă, 31 octombrie 2015, de la ora 19 printr-un concert susţinut de artistul What's Up. 

SE DESCHIDE PATINOARUL DIN DRUMUL TABEREI. De luni până joi, patinoarul Drumul Taberei este deschis în intervalul orar 12-22, vineri de la 12 la 23, sâmbăta de la 10 la 23, iar duminica între orele 10-22. 

Pauzele principale pentru refacerea gheţii durează o oră, de luni până vineri între 17-18, iar în weekend de la ora 13 la 14 şi de la 17 la 18. 

SE DESCHIDE PATINOARUL DIN DRUMUL TABEREI. La patinoarul Drumul Taberei din Sectroul 6 se poate ajunge utilizând mijloacele de transport în comun ale RATB, respectiv :
- autobuzele 105, 168, 221, 268, 368
- troleibuzele  90, 91, 93
- tramvaiul 41. 

Etichete: deschidere patinoar drumul taberei, patinoar drumul taberei, pret bilet patinoar drumul taberei, Sectorul 6

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE