SE AMÂNĂ deschiderea primului Centru din Europa de Terapie Asistată de Animale "Dogs for People"UPDATE SE AMÂNĂ deschiderea primului Centru din Europa de Terapie Asistată de Animale și Cercetare a Interacțiunii Om-Animal «Dogs for People». Acesta ar fi trebuit inaugurat la Bucureşti, marţi, pe 3 octombrie 2015, însă în urma tragediei de la Club Colectiv centrul va fi deschis la o altă dată ce va fi comunicată ulterior de organozatori. 

SE DESCHIDE primul Centru din Europa de Terapie Asistata de Animale "Dogs for People" (Foto ziaredecluj.ro)
SE DESCHIDE primul Centru din Europa de Terapie Asistată de Animale "Dogs for People" (Foto ziaredecluj.ro)

UPDATE "Având în vedere circumstantele tragice, excepţionale, în care ne aflăm din cauza evenimentului
produs vineri, amânarea evenimentului de deschidere a Centrului de Terapie Asistată de Animale
- Dogs for People, programat mâine, 3 noiembrie, la ora 10:00, este un gest firesc. Este un moment de cumpănă pentru noi toţi, în care gândurile noastre sunt alături de cei în suferinţă. Vă mulţumim pentru interes şi înţelegere. Vă dorim succes şi vă admirăm tăria şi profesionalismul cu care aţi relatat în şi după tragica zi. Ne vom auzi curând şi vă vom anunţa data la care reprogramăm lansarea Centrului", a anunţat Anca Tomescu, directorul Centrului Dogs for People VIER PFOTEN. 

Salvați din diferite situații în care viața le-a fost pusă în pericol, Tibi, Țuca, Mulan și Richie sunt foștii câini
fără stăpân care au devenit terapeuți pentru copiii cu dizabilități și pentru vârstnici.

La inaugurarea centrului este invitat Prof. Dr. Philip Tedeschi, de la Institute for Human-Animal Connection – Denver, USA, expert de renume mondial în terapia asistată de animale. De asemenea, actorul Marius Manole va spune tuturor cum l-a cucerit proiectul iniţiat de ONG-ul Vier Pfoten. 

"Dogs for People este un proiect pe care Fundația VIER PFOTEN îl desfășoară de 10 ani în România. Foști câini fără stăpân, salvați din situații dificile sau adoptați din adăposturile publice, sunt pregătiți de dresori
experimentați pentru a desfășura Terapie Asistată de Animale cu copii cu dizabilități și persoane vârstnice.
Proiectul își propune să îmbunătățească percepția publică despre câinii fără stăpân, arătând cât de utili pot fi aceștia societății, promovând astfel adopțiile și managementul responsabil și uman al populației de câini fără stăpân", declară reprezentanţii Fundaţiei Vier Pfoten. 

Etichete: "Dogs for People", deschidere, primul Centru din Europa de Terapie Asistată de Animale, vier pfoten

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h