Se deschide Târgul Anticarilor la Primăria Sectorului 2. Ce vor putea găsi interesant vizitatoriiMaşini de epocă şi numeroase colecţii de obiecte cu mare încărcătură istorică şi sentimentală care stau mărturie vremurilor apuse, şi care au fost transmise din generaţie în generaţie până în zilele noastre, sunt numai câteva din surprizele cu care sunt aşteptaţii bucureştenii la Târgul Anticarilor din Parcul Obor.

Primăria Sectorului 2 împreună Centrul Cultural "Mihai Eminescu" vor deschide porţile celei de-a XXVI-a ediţii a Târgului Anticarilor, manifestare culturală care se va desfăşura în perioada 17 - 20 mai 2018 devenită tradițională și mult așteptată de bucureşteni.

Timp de patru zile, iubitorii de antichităţi vor putea vizita circa 70 de standuri amenajate pe aleile Parcului Obor, unde vor putea admira și cumpăra bijuterii, argintărie, elemente de mobilier şi de orologerie, medalii, adevărate comori sentimentale.

De asemenea, admiratorii de frumos, veniţi din întreaga ţară, vor putea face schimburi de obiecte - cărţi, fotografii, mobilier, tablouri, numismatică sau alte articole de artă a căror valoare creşte de la o generaţie la alta.

La rândul său, Clubul Vehiculelor de Epocă va fi prezent cu o interesantă expoziţie de maşini care au făcut istorie în epoca automobilismului.

Vineri, 18 mai 2018 de la ora 17.00 şi sâmbătă, 19 mai 2018 de la ora 11.00 vizitatorii vor avea parte de un interesant program artistic ce va conţine muzică de fanfară. 

Etichete: antichitati Sectorul 2, maşini de epocă, Mugur Toader Mihai, primaria sector 2, Sectorul 2, târgul anticarilor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE