Se distribuie, ca ajutor pentru încălzire, materialul lemnos rezultat în urma toaletării copacilorMaterialul lemnos rezultat în urma toaletărilor va fi acordat ca ajutor pentru încălzire, în Sectorul 4. Primarul acestei zone administrative, Cristian Popescu – Piedone, coordonează întreaga acțiune.

La o săptămână de la demararea distribuirii materialului lemnos, acordat ca sprijin pentru încălzirea locuinţei familiilor cu venituri reduse din Sectorul 4, miercuri, 28 octombrie, primarul Cristian Popescu- Piedone s-a aflat în teren, pentru a verifica personal modul în care se desfășoară acțiunea.

Astfel, edilul s-a deplasat pe străzile Acțiunii și Grigore Musceleanu, unde locuiesc 8 din totalul de 92 familii beneficiare din Sectorul 4, care au depus deja cereri pentru acordarea acestui ajutor social și urmează să primească fiecare o cantitate de 3 m3.

Pentru al șaptelea an consecutiv, materialul lemnos provenit din acțiunile de toaletare, defrişare şi reducere de coronament, executate de ADP Sector 4, este transportat la domiciliul tuturor beneficiarilor de către echipele de lucrători, sub directa coordonare a Primarului Cristian Popescu – Piedone.

Etichete: ajutoare de incalzire, Cristian Popescu-Piedone, lemne de foc, Sectorul 4

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE